Cart

Manoeuvreerkrik 3T met voetpedaal + 2 st. Steunbokken 3T

€ 159,90

*incl. 21TW., vrij van verzendkosten

|
OP VOORRAAD
SKU
4252023118156Compacte krik met voetpedaal 3t & set van 2 kriksteunen - voor veilig werken onder de auto in de werkplaats en garage
Onze set krikken en kriksteunen is een hoogwaardige en betrouwbare oplossing voor allerlei onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan voertuigen. Met zijn indrukwekkende draagvermogen, efficiënte functies en praktische eigenschappen helpt hij om je werk gemakkelijker en veiliger te maken, of je nu een ervaren automonteur of een doe-het-zelver bent. Hij is geschikt voor zowel privégebruik als gebruik in de werkplaats. De krik heeft een solide hydraulische unit die van dit gereedschap een betrouwbare helper maakt.
Voor optimale wendbaarheid heeft de krik vier wielen, waarvan er twee vrij kunnen bewegen voor maximale flexibiliteit. De hefstang is extra lang, voor een ideale hefboomwerking om zweetvrij en ontspannen te werken. Het geïntegreerde voetpedaal maakt het optillen van je voertuig snel en eenvoudig. De extra hoge en brede rubberen pads beschermen de carrosserie van je voertuig en zorgen zo voor een groot en veilig steunvlak.
In tegenstelling tot mechanische schaarkrikken, die meestal een maximaal draagvermogen hebben van 1,5 t en een beperkte hefhoogte en maximale hoogte, scoort de AREBOS krik met zijn draagvermogen tot 3 t en zijn onovertroffen maximale hoogte van 508 mm.
De AREBOS krik is een zeer krachtig klein gereedschap voor intensief en veelzijdig gebruik, met een hefhoogte van 295 mm tot 442 mm en een robuuste constructie en stevige standaard, zodat kantelen en letsel worden voorkomen.
De robuuste en compacte kriksteunen en krik kunnen worden opgeborgen in de garage of samen met andere apparatuur langs de weg in de kofferbak voor gemakkelijke toegang. Van noodreparaties aan banden tot olie verversen, onze set krikken en kriksteunen is een handige aanvulling voor je garage.
Of je nu een sportwagen, SUV, terreinwagen, bestelwagen of een kleine auto wilt opkrikken: het is geen probleem met deze set van AREBOS!
Zet je model nu vast en profiteer van de voordelen van gemakkelijk banden wisselen!

Eenvoudige bediening
Er is geen grote kracht nodig bij het gebruik van de krik - de hendel werkt met een gematigde weerstand, waardoor het hefproces onder controle wordt gehouden. Dalen gebeurt door eenvoudigweg aan de hefstang te draaien. De automatisch geregelde daalsnelheid garandeert maximale veiligheid en maakt nauwkeurig gebruik mogelijk.

Hoge laadcapaciteit
De AREBOS hydraulische krik en kriksteunen overtuigen met een laadvermogen van 3 ton. De krik is een zeer krachtig klein gereedschap voor intensief en veelzijdig gebruik, met een hefhoogte tot 508 mm en een robuuste constructie en stevige standaard, zodat er geen risico is op kantelen en letsel.

Maximaal hefbereik
De variabele hefhoogte tussen 130 mm en 508 mm maakt de AREBOS krik geschikt voor verschillende voertuigmodellen. De hydraulische unit in combinatie met de extra lange hefstang en het voetpedaal maken het wisselen van banden kinderspel.

Optimale bescherming
De 2 meegeleverde rubberen pads zijn perfect ontworpen om de carrosserie van je auto te beschermen tegen beschadigingen en zorgen zo voor bijzonder voorzichtig en veilig werken. Het voertuig rust veilig op het rubberen kussen en kan zonder aarzelen worden opgepompt en neergelaten.

Hoogte-instelling
De werkhoogte kan individueel worden ingesteld en ondersteunt flexibel gebruik met een werkhoogte van 295 tot maximaal 442 mm. Dankzij de lage instaphoogte hoeft het voertuig niet onnodig vooraf opgekrikt te worden. De ingestelde hoogte wordt eenvoudig vastgezet met de borgpen.

Stabiele ondersteuning
De werkplaatsteunen bieden een veilige en stabiele ondersteuning voor het voertuig op speciaal geprofileerde en brede voetsteunen. De brede voeten die aan de poten zijn gelast en de bijbehorende structuur van de carrosserie zorgen voor de stabiliteit van de steunen, zowel onbelast als onder belasting.

Robuust & compact
De krik van kwaliteitsstaal heeft vier zwenkwielen van hoge kwaliteit - twee zwenkwielen en twee zwenkwielen. Twee daarvan kunnen 360° draaien en twee zijn vast, zodat de manoeuvreerkrik vrij kan bewegen. Het eenvoudige, robuuste ontwerp en het compacte formaat maken de krik geschikt voor gebruik in elke garage of als vaste bevestiging in de kofferbak van een voertuig.

Lasvrij werken
Met de AREBOS krik kun je je voertuig in korte tijd lasklaar maken voor de seizoenswisseling. Geen vervelend gekruip over de vloer, geen inspannend zwengelen of pompen. Gewoon eronder rijden, oppompen met het voetpedaal of de lange hefstang, klaar.
SKU
4252023118156
Gewicht
41.90 kgs
Kleur
Veelkleurig
Productfamilie
Standaard
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?