Cart

Ophangbout

← Bevestigingen
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

NuaSol stokschroeven zijn bevestigingselementen van hoge kwaliteit die speciaal zijn ontwikkeld voor het monteren van zonnepanelen. Ze worden gekenmerkt door hun robuuste constructie en hoge weerstand tegen omgevingsinvloeden. De stokschroeven zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat bestand is tegen corrosie en roest, waardoor ze lang meegaan en betrouwbaar zijn.

Deze bevestigingen zijn eenvoudig te installeren en zorgen voor een veilige verankering van zonnepanelen op verschillende oppervlakken zoals hout, beton of metaal. Ze maken een snelle en efficiënte installatie mogelijk, wat tijd en arbeidskosten bespaart.

De NuaSol stokschroeven zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen om te voldoen aan de eisen van verschillende installaties. Ze zijn ideaal voor zonne-installaties op daken, carports, open ruimtes en andere locaties.

Met de NuaSol stokschroeven kunnen zonnepanelen veilig en stabiel worden gemonteerd, wat resulteert in een betrouwbaar en efficiënt gebruik van zonne-energie.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?