Cart

Taal

Valuta

Nageldroger voor gel

← Manicure en pedicure
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Arebos lichtuithardingsapparaten zijn apparaten van hoge kwaliteit die speciaal zijn ontwikkeld voor het uitharden van materialen die uitharden onder UV-licht of LED-licht. Ze worden veel gebruikt in de medische, tandheelkundige, elektronische, kunststofverwerkende en andere industrieën.

Deze apparaten zorgen voor een nauwkeurige en gelijkmatige uitharding van harsen, lijmen, lakken en andere materialen door gebruik te maken van intense UV- of LED-lichtbronnen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, waaronder handmodellen voor mobiel gebruik en tafelmodellen voor stationair gebruik.

Arebo's lichtuithardingsapparaten worden gekenmerkt door hun hoge prestaties, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Ze hebben vaak programmeerbare instellingen voor belichtingstijd en intensiteit om te voldoen aan de eisen van verschillende toepassingen. Daarnaast zijn ze vaak uitgerust met veiligheidsfuncties om gebruikers te beschermen tegen schadelijke UV-straling.

Dankzij hun robuuste constructie en hoogwaardige materialen bieden Arebo's lichtuithardingsunits een lange levensduur en betrouwbare prestaties, zelfs onder veeleisende werkomstandigheden. Ze zijn een waardevolle investering voor bedrijven en professionals die hoogwaardige resultaten en efficiëntie vereisen bij het uitharden van materialen.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?