Cart

Elektrische nagelfrezen

← Manicure en pedicure
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Arebos nagelknippers zijn krachtige tools ontwikkeld voor professionele nagelverzorging en -design. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vermogensniveaus om te voldoen aan de behoeften van verschillende gebruikers.

Arebos nagelknippers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart, wit en zilver, om te voldoen aan de persoonlijke voorkeuren van gebruikers. De apparaten zijn robuust en duurzaam, zodat ze bestand zijn tegen de dagelijkse eisen van de salon of thuis.

Afhankelijk van het model en ontwerp, kunnen de Arebos nagelknippers worden geleverd met een verscheidenheid aan accessoires, waaronder verschillende knipkoppen en schuurbanden in verschillende korrels. Sommige modellen hebben ook een opbergkoffer of draagtas om het opbergen en vervoeren te vergemakkelijken.

Of je nu een professionele nagelstyliste bent of gewoon je eigen nagels thuis wilt onderhouden, de nagelknippers van Arebos bieden verschillende opties om aan je behoeften te voldoen en je een professioneel resultaat te geven.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?