Cart

Rollator

← Schoonheid & Gezondheid
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Opvouwbare aluminium rollator met draagtas
    Vanaf € 94,90
    Toon Artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Arebos rollators zijn hoogwaardige loophulpmiddelen die mensen met een mobiliteitsbeperking helpen om veilig en zelfstandig te lopen. Ze zijn speciaal ontwikkeld om comfort, stabiliteit en gebruiksgemak te bieden.

De rollators zijn gemaakt van robuuste materialen zoals aluminium of staal en hebben ergonomische handgrepen die zorgen voor een stevige grip en een comfortabele grip. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende versies, waaronder modellen met drie of vier wielen en opvouwbare versies voor eenvoudig opbergen en vervoeren.

Arebos rollators zijn uitgerust met praktische functies om aan de behoeften van gebruikers te voldoen. Zo zijn er in hoogte verstelbare handgrepen om de rollator aan te passen aan de lengte van de gebruiker en afneembare tassen of manden om persoonlijke spullen in op te bergen tijdens het lopen.

De rollators hebben betrouwbare remmen die zorgen voor een veilige vertraging en stabiliteit tijdens het lopen. Sommige modellen zijn ook uitgerust met een zitje waarop de gebruiker kan rusten wanneer dat nodig is.

Arebo's rollators zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs die passen bij persoonlijke voorkeuren en individuele stijl. Ze zijn een ideale oplossing voor mensen van alle leeftijden die hulp nodig hebben bij het verplaatsen, zowel tijdens wandelingen buitenshuis als binnenshuis.

In het algemeen bieden Arebo rollators een betrouwbare en comfortabele manier voor mensen met beperkte mobiliteit om hun onafhankelijkheid te behouden en veilig te lopen.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?