Cart

Nagelfreesaccessoires

← Manicure en pedicure
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Arebos nagelfrees accessoires bieden een veelzijdige selectie van tools en accessoires die speciaal zijn ontwikkeld voor het modelleren en verzorgen van nagels. De producten omvatten freeskoppen, diamantfrezen, polijstvijlen en slijphulzen die een precieze en efficiënte nagelbehandeling mogelijk maken.

Freeskoppen: Deze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en korrels en worden gebruikt om gel- of acrylnagels te verwijderen, het nageloppervlak glad te maken of ongewenste nagelriemen te verwijderen. Ze bieden een snelle en eenvoudige oplossing voor verschillende nagelbehandelingen.

Diamantfrezen: Deze hoogwaardige freeskoppen zijn gecoat met diamantdeeltjes en zijn bijzonder geschikt voor het nauwkeurig bewerken en vormen van de nagels. Ze zijn duurzaam en bieden hoge slijpprestaties voor professionele resultaten.

Polijstvijlen: Deze fijne vijlen worden gebruikt om het nageloppervlak glad te maken en te polijsten voor een glanzend en verzorgd uiterlijk. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende korrelgroottes en bieden een zachte en zorgvuldige behandeling van de nagels.

Schuurhulzen: Deze worden op de frees geplaatst en worden gebruikt om het nageloppervlak glad te maken, te vormen of schoon te maken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en korrels en maken een precieze en efficiënte nagelbehandeling mogelijk.

Arebos nagelfrees accessoires worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Het is een onmisbare aanvulling voor professionele nagelsalons en thuisgebruikers die waarde hechten aan professionele resultaten en efficiënte nagelbehandeling.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?