Cart

Personenleidsysteem - 2x Kleuren

Vanaf € 52,90

*incl. 21TW., vrij van verzendkosten

|
OP VOORRAAD
Nog %1 beschikbaar
SKU
9999945600259

Het AREBOS personengeleidingssysteem "VIP" wordt gekenmerkt door visuele aantrekkelijkheid en grote flexibiliteit.

De afbakeningspalen van het geleidingssysteem zijn vervaardigd van roestvrij staal en zijn verkrijgbaar in zowel zilverkleur als goudkleur. De praktische en hoogwaardige afbakeningspalen kunnen voor meerdere verschillende doeleinden worden ingezet.

Door verscheidene eenheden tot langere "geleidingslijnen" aaneen te sluiten creëert u een betrouwbaar systeem om grotere aantallen mensen met zachte dwang "op het juiste pad" te houden ‒ bijvoorbeeld voor de kassa van een concert of schouwburg, buiten clubs, voor vliegveldbalies, enz. Ook kunnen de afbakeningspalen gebruikt worden voor het markeren van gebieden die niet betreden mogen worden, zoals bijvoorbeeld bepaalde gangen in evenementengebouwen, privézones in adviesomgevingen of speciale zones in tentoonstellingen.

U kunt zoveel afbakeningspalen achter elkaar aansluiten als u wilt. Elke paal heeft bevestigingspunten voor het koord onder hoeken van 45 graden. Bovendien heeft elke paal een zeer zware voet die moeteloos gebruikt kan worden voor verbindingen "om de hoek". 

De voet is vervaardigd van een speciaal materiaal dat de vloer niet beschadigt en geen krassen achterlaat.


De nobele wegbereider voor slimme organisatoren!
Het rode, fluweelachtige touw werkt als een signaal en creëert een effectieve visuele barrière in zijn functie als afzetlint. Anderzijds kunnen de afbakeningspalen natuurlijk ook als geleidingssysteem fungeren en in de juiste omgeving zelfs associaties oproepen met de beroemde rode loper bij door prominente personen bijgewoonde evenementen.


Maximale stabiliteit ontmoet elegantie
Combineer de AREBOS afbakeningspalen met een rode loper voor de ingang van uw locatie ‒ en uw bezoekers zullen zich binnen de kortste keren echte VIP's voelen... Er zijn geen grenzen aan uw creativiteit waar het aankomt op de gebruiksmogelijkheden van de afbakeningspale


Rood koord met fluweelzachte afwerking (NIET INBEGREPEN BIJ DE LEVERING)
Het elegante fluwelen koord ziet er niet alleen elegant uit, maar is met zijn 1,5 m lengte en geïntegreerde karabijnhaken ook bijzonder praktisch, aangezien het op vele manieren gebruikt kan worden.


Praktische 8-weg kop
Profiteer niet alleen van de hoogwaardige afwerking, maar ook van de praktische eigenschappen van de afbakeningspalen, bijvoorbeeld de 8-weg kop, waaraan u meerdere afschermingskoorden tegelijkertijd in verschillende richtingen kunt bevestigen.

SKU
9999945600259
Gewicht
7.00 kgs
Toepassingsgebied
Concert- en theaterkassa's, voor clubs, aan balies op luchthavens, enz.
Leveringsomvang

2x begrenzingsstanders

Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Set
Set van 2
Brand
Arebos
Diameter Stellage
32 cm
Materiaal
roestvrij staal
Materiaal Buis
roestvrij staal
Aantal Pakketten
1
Pijp Diameter
62 mm
Selecteer een variant om meer technische details van het product te zien.
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?