Cart

Camerahoes

← Tassen & Koffers
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Arebos cameratas biedt de ideale oplossing voor fotografen en filmmakers die hun apparatuur veilig en georganiseerd willen vervoeren. Met zijn robuuste ontwerp en aangepaste compartimenten biedt deze koffer optimale bescherming voor camera's, lenzen, accessoires en andere gevoelige apparatuur.

De koffer is gemaakt van slijtvast materiaal en heeft schokbestendige schuimvulling om je apparatuur te beschermen tegen stoten, vallen en andere schade. Dankzij de hoogwaardige afwerking is de koffer ook geschikt voor gebruik in veeleisende omstandigheden.

Het interieur van de koffer heeft een modulair ontwerp en kan worden aangepast aan je apparatuur. De gevoerde tussenschotten kunnen naar wens worden ingedeeld om ruimte te creëren voor verschillende camera's, lenzen en accessoires. De koffer heeft ook extra vakken en compartimenten voor geheugenkaarten, kabels, filters en andere kleine voorwerpen.

De Arebos cameratas is voorzien van stevige sluitingen en een veilig handvat voor comfortabel transport. Of het nu voor gebruik op locatie, op reis of voor veilige opslag thuis is, deze tas biedt de perfecte combinatie van bescherming, organisatie en gemak voor je waardevolle foto- en videoapparatuur.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?