Cart

Inspectiecamera's

← Buisreinigingssysteem
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Arebos buiscamera is een inspectietoestel van hoge kwaliteit dat speciaal is ontwikkeld voor het bewaken van leidingen en rioleringen. Dankzij het compacte ontwerp en de flexibele zwanenhals is de buizencamera ideaal voor gebruik op smalle en moeilijk bereikbare plaatsen.

De camera heeft een lens met hoge resolutie die haarscherpe beelden en video's levert. Dankzij de geïntegreerde LED-verlichting is een helder beeld gegarandeerd, zelfs in donkere omgevingen. De beelden en video's kunnen worden opgeslagen op een intern geheugen of rechtstreeks op een extern apparaat.

De Arebos buiscamera is uitgerust met diverse accessoires zoals verschillende maten camerasondes, borstels en grijptools om te voldoen aan de eisen van verschillende inspectietaken. Hij is eenvoudig te bedienen en kan worden gebruikt door zowel professionals als doe-het-zelvers.

Dankzij het robuuste ontwerp en de veelzijdigheid is de Arebos leidingcamera een onmisbaar instrument voor de inspectie en het onderhoud van leidingen in woongebouwen, industriële installaties en openbare voorzieningen.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?