Cart

Platformwagen

← Garage-uitrusting
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Deze AREBOS transportwagen is de ideale hulp voor het verplaatsen van zware en grote ladingen. Of je de plateauwagen nu op kantoor, bij verhuizingen, in de landbouw of voor de wekelijkse boodschappen wilt gebruiken, is aan jou. Vervoer kratten met drank, planten of kasten comfortabel en zonder te zweten van A naar B.

Uitstekende kwaliteit: Dankzij de stevige stalen handgreep kun je de schappenwagen gemakkelijk vooruit duwen. De twee achterste rubberen zwenkwielen draaien 360° en geven je veel bewegingsvrijheid en wendbaarheid. Vouw de trolley na gebruik op en berg hem op om ruimte te besparen tot het volgende gebruik.

Zacht platform: Het oppervlak van de platformwagen is gemaakt van generfd kunststof voor maximale grip. Een ander voordeel is het lage gewicht, waardoor het gemakkelijk te vervoeren is.

Opvouwbaar voor eenvoudig transport: De platformwagen is opvouwbaar - als het werk klaar is, kun je de zware platformwagen in één simpele beweging opvouwen en opbergen om ruimte te besparen tot het volgende gebruik.

Hoog laadvermogen: Transporteer ladingen tot 150 kg - 300 kg (afhankelijk van het model) gemakkelijk op het grote laadoppervlak van de platformwagen. Je zult snel merken dat je je rug ontlast en je niet in het zweet hoeft te werken.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?