Cart

Grondboor

← Tuinbenodigdheden
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De AREBOS grondboor met oliepeilglas en ontluchtingsventiel heeft een krachtige 3 pk motor die bijna elke grond doet opbrengen.

Veelzijdige boor: Hij is extreem robuust en duurzaam en kan daarom op veel verschillende gebieden worden gebruikt. Denk hierbij aan bosbouw, tuinieren en landschapsarchitectuur. Ideaal voor het boren van gaten in de grond voor funderingen, plantgaten, drainageschachten en afrasteringspalen.

Krachtige motor: De handpomp op de grondboor start de motor zeer snel, gemakkelijk en effectief. Dit komt doordat het voorpompen van de motor voorkomt dat de motor onbedoeld lucht aanzuigt. De oliepeilindicator maakt het gemakkelijk om te zien wanneer het benzine/oliemengsel moet worden bijgevuld.

Gebruiksvriendelijk: De 2-taktmotor van de grondboormachine wordt in één keer gestart met de trekstarter. Gemakkelijk vast te houden, praktisch, robuust en eenvoudig te bedienen - de AREBOS grondboor met oliepeilglas en ontluchtingsventiel. Reserveonderdelen zoals de boorverlengstukken van 200 mm, 400 mm of 600 mm zijn ook verkrijgbaar.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?