Cart

SUP-boards

← Sport en Beweging
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Watersporten zijn een levendig plezier en zijn erg in de mode - sport en gezondheid gaan hier hand in hand. Het opblaasbare "Stand Up Paddle" board van AREBOS kan gebruikt worden als peddelboard of kajak. Het maakt niet uit of je een beginner of gevorderde bent met dit "SUP" board. Je kunt het stand-up board gemakkelijk meenemen op reis in de meegeleverde rugzak.

Het board is gemaakt van sterk materiaal: de uitgebreide accessoire- en reparatieset heb je dus altijd bij je. Het hoogwaardige materiaal biedt een comfortabele en slipvaste grip op het gevoerde oppervlak en een stabiele standaard. Dankzij de ideale materiaaldikte is het board zeer duurzaam en glijd je soepel door het water.

Eenvoudige bediening: De AREBOS SUP boards kunnen in slechts een paar minuten worden opgepompt met de meegeleverde luchtpomp en zijn direct klaar voor gebruik. De aluminium peddel is indrukwekkend licht en kan met een snelsluiting in grootte worden versteld. Doe de rugzak op je rug en ga op weg naar het meer, de rivier of de zee.

Ruime rugzak voor gemakkelijk transport: De stand-up paddle, pomp met manometer, peddel en de meegeleverde reparatieset passen gemakkelijk in de ruime maar gemakkelijk te vervoeren rugzak. Ons AREBOS board heeft een veiligheidsriem om het board dicht bij je te houden als je valt. Als je langere tochten hebt gepland, kun je eenvoudig waterdichte rugzakken of tassen met proviand aan de bagagebanden bevestigen.

Extra kajakzitje van AREBOS: De dubbele peddel en het kajakzitje kunnen apart worden gekocht. Met het SUP kajakzitje van AREBOS kun je veel plezier hebben en fit blijven door te sporten! Overwin elke golf met onze comfortabele kajakstoel!

De best passende peddel voor je board: De AREBOS peddel is een 2-in-1 allround multi-talent voor vrije tijd en fitness dat uitstekende prestaties levert onder alle denkbare omstandigheden. Als speciale functie kan de peddel worden omgebouwd van een kajak- naar een SUP peddel, afhankelijk van je voorkeur en gebruiksgebied. Licht gebogen bladen van stevig kunststof zorgen voor makkelijker onderdompelen in het water, meer tractie en betere manoeuvreerbaarheid.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?