Cart

Manicure en pedicure

← Schoonheid & Gezondheid
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 16

Pagina
2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 16

Pagina
2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Arebos manicure & pedicure productcategorie biedt een ruime keuze aan hoogwaardige nagelfreesapparaten, lichtuithardingsapparaten en accessoires voor professionele nagelverzorging thuis of in de salon. Met onze nagelknippers kun je nagels nauwkeurig vijlen, vormen en polijsten voor een professionele afwerking. Ze zijn geschikt voor gebruik op zowel vingernagels als teennagels en hebben verschillende snelheidsinstellingen voor maximale controle en efficiëntie.

Onze lichtuithardingsapparaten zijn ideaal voor het uitharden van UV- en LED-nagellakken en gels en zorgen voor een snelle en gelijkmatige uitharding zonder vervelende wachttijden. Ze bieden een veilige en zachte uitharding die zorgt voor langdurige resultaten.

Naast nagelfrezen en lichtuithardingsapparaten bieden we ook een breed scala aan accessoires zoals polijstvijlen, nagelfreesopzetstukken en UV-beschermende brillen om je nagelverzorgingsroutine compleet te maken. Onze producten worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak en zijn geschikt voor zowel professionele nageldesigners als privégebruik. Ontdek nu de Arebos manicure & pedicure productcategorie en verander je nagels in echte blikvangers!

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?