Cart

Infraroodverwarming 3000W met afstandsbediening

Vanaf € 79,90 Normale prijs € 94,90

*incl. 21TW., vrij van verzendkosten

|
OP VOORRAAD
Nog %1 beschikbaar
SKU
9999975291434

Infraroodverwarming 3000W met afstandsbediening

Wanneer de temperaturen beginnen te dalen, produceert deze warmtestraler van AREBOS infraroodwarmte voor het afzonderlijk verwarmen van terrassen, garages en buitenruimtes. Perfect voor restaurants, evenementen of achtertuinen.
Deze flexibele warmteverdeler wordt geleverd met bevestigingsmaterialen voor snelle installatie en verwijdering. Met een verwarmingsvermogen van 3000 W is deze kachel bijzonder krachtig.
Kies uit 3 verwarmingsniveaus (1000W / 2000W / 3000W). De AREBOS-warmtestraler is dankzij de infraroodtechnologie bovendien uiterst efficiënt: De warmte straalt niet uit naar de omgevingslucht maar richt zich specifiek op mensen in de omgeving.
Daarnaast is het apparaat eenvoudig in gebruik. U hoeft zich niet eens dicht in de buurt van de kachel te bevinden. Gebruik simpelweg de afstandsbediening om het apparaat op eenvoudige en handige wijze te bedienen. Met de AREBOS warmtestraler verleng je het buitenseizoen en blijf je genieten van heerlijke momenten in de frisse lucht met je dierbaren.


LAGE VERBLINDINGSFACTOR: 100% WARMTE, 80% MINDER LICHT
Conventionele infraroodstralers zonder anti-verblindingstechnologie produceren niet alleen warmte, maar genereren ook een helder en intens roodachtig/oranje licht. De twee kortegolf-infraroodbuizen van deze warmtestraler verminderen de helderheid van het licht echter met 80 procent. Het gebruiksgebied wordt dus minder fel verlicht – terwijl 100% van het verwarmingsvermogen behouden blijft.


IP65-BESCHERMING TEGEN SPATWATER
De wandkachel is ideaal voor gebruik in serres, zomerhuisjes of op verkoopstands. Door de spatwaterdichte behuizing kan de kachel ook op buitenmuren (bijv. op balkons) worden gemonteerd en gebruikt.


FUNCTIONEEL WANDAPPARAAT
De AREBOS-warmtestraler is bedoeld voor ruimtebesparende montage aan de wand. De hele kachel is kantelbaar en kan worden vastgezet om een ideale warmteafgifte te bereiken. Zowel de bevestigingsmaterialen als een handleiding met montage- en bedieningsinstructies zijn bij de levering inbegrepen.


MAXIMALE BESCHERMING
De nobele AREBOS kachel heeft een beschermrooster dat jou en je dierbaren beschermt tegen onvoorzichtigheid en verwondingen.


BIJZONDER SLIM
De meegeleverde afstandsbediening biedt niet alleen het gemak om alle belangrijke verwarmingsfuncties zittend te bedienen - u kunt ook van binnenuit voorverwarmen!


AREBOS WARMTESTRALER
Maak van uw achtertuin of veranda uw eigen comfortabele oase met de verschillende verwarmingstoestellen van AREBOS! Wij bieden alles wat u nodig hebt om de gezelligheid van uw woonkamer naar buiten te brengen.

SKU
9999975291434
Gewicht
2.30 kgs
Leeftijdsaanbeveling
voor Volwassenen
Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Apparatuur
 • Afstandsbediening
Speciale Kenmerken
 • Hoogwaardige low-glare-technologie vermindert de hoeveelheid zichtbaar licht tot 80% in vergelijking met conventionele infraroodstralers - ca. 6.000 uur licht
 • Krachtige 3000 Watt "low-glare infraroodbuizen" zorgen voor een gelijkmatige en gerichte warmteverdeling zonder voorverwarmen
 • De warmte wordt geruisloos en stofvrij verdeeld door een ventilator, zodat astma- en allergiepatiënten vrij kunnen ademen in de directe omgeving van de warmtestraler
 • Beschermingsklasse: IP65 beschermd tegen waterstralen
 • Advies: voor 12 - 20 m² (op een afstand van ca. 3 m)
 • Hellingshoek: instelbaar tot 60 °
 • Vermogen: 3000 watt (MOGELIJK HEBT U EEN EXTRA SCHAKELAAR NODIG VOOR OUDE STROOMLIJNEN)
 • Materiaal: Aluminium
 • 3 verwarmingsniveaus (1000W / 2000W / 3000W)
 • Montagewijze: wandmontage inclusief materiaal
 • Inclusief afstandsbediening
Geschiktheidsgebied
Buitenruimte
Timerfunctie
Ja
Brand
Arebos
Leveringsomvang

1x Stralingsverwarming
1x Afstandsbediening
1x Bevestigingsmateriaal
1x Gebruiksaanwijzing

Materiaal
Aluminium
Afstandsbediening
Ja
Kabellengte
1.7 m
Warmtestraal
20 m²
Hoogte
10.5 cm
Helling
60 °
LED Display
Ja
LED Verlichting
Ja
Lengte
96 cm
Materiaal Behuizing
Aluminium
Maximale Kracht
3000 W
Aantal Pakketten
1
IP - Beschermingsklasse
IP65
Vorm
Kwadratisch
Statief
Nee
Soort Montage
Wandmontage
Type Stekker
Euro Platte Stekker ( Type C-CEE 7/16 )
Type Voeding
Netaansluiting
Muurbeugel Incl.
Ja
Breedte
16.5 cm
Selecteer een variant om meer technische details van het product te zien.
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?