Cart

Warmestraler 2000W - Wandmontage

Vanaf € 96,90

* incl.21% BTW., vrij van verzendkosten

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
Nog %1 beschikbaar
SKU
9999970427716

Wanneer de temperaturen beginnen te dalen, genereert de warmtestraler van AREBOS infraroodwarmte voor de afzonderlijke verwarming van terrassen, garages en buitengebieden. Perfect voor restaurants, evenementen of eigen achtertuinen.
Met een verwarmingsvermogen van 2000 W is deze verwarmer zeer krachtig. De infraroodtechnologie zorgt ervoor dat deze warmtestraler van AREBOS uiterst efficiënt is: warmte straalt niet uit naar de omgevingslucht, maar naar mensen in de nabije omgeving.
Deze stille warmtestraler is vooral in de horeca erg populair, zeker als het gaat om het welzijn van klanten in buitenruimtes. Daarnaast is de verwarming ook zeer populair voor gebruik binnenshuis. Dankzij het meegeleverde materiaal voor wandmontage kan de verwarming in elk interieur worden geïnstalleerd. De infrarood warmtestraler van AREBOS genereert met één druk op de knop een aangename, comfortabele warmte zonder lang voorverwarmen.
De afstandsbediening maakt het bedienen van deze infrarood warmtestraler eenvoudig: het in- of uitschakelen of het instellen van de timer is allemaal zeer eenvoudig met behulp van de knoppen naast het led-indicatielampje of met behulp van de mobiele afstandsbediening. Afhankelijk van uw behoeften kunt u kiezen tussen twee verschillende vermogensniveaus 1000 W / 2000 W en 9 verwarmingsniveaus.
De verwarming kan worden gekanteld voor een optimale warmteverdeling.
Geurvrij, zonder condensatie en stil – dat zijn slechts enkele van de indrukwekkende eigenschappen van deze warmtestraler van AREBOS. De verwarming veroorzaakt geen stofturbulentie waardoor deze infrarood warmtestraler ook geschikt is voor mensen met allergieën.


LAGE VERBLINDINGSFACTOR: 100% WARMTE, 80% MINDER LICHT
Conventionele infraroodstralers zonder anti-verblindingstechnologie produceren niet alleen warmte, maar genereren ook een helder en intens roodachtig/oranje licht. De twee kortegolf-infraroodbuizen van deze warmtestraler verminderen de helderheid van het licht echter met 80 procent. Het gebruiksgebied wordt dus minder fel verlicht – terwijl 100% van het verwarmingsvermogen behouden blijft.


IP65-BESCHERMING TEGEN SPATWATER
De wandkachel is ideaal voor gebruik in serres, zomerhuisjes of op verkoopstands. Door de spatwaterdichte behuizing kan de kachel ook op buitenmuren (bijv. op balkons) worden gemonteerd en gebruikt.


EENVOUDIGE BEDIENING
Natuurlijk kunnen alle functies zowel met de afstandsbediening als via het bedieningspaneel van de straalkachel worden bediend - een blik op het geïntegreerde LED-display toont welk verwarmingsniveau op dat moment is geselecteerd. Daarnaast beschikt dit toestel over een 24-uurstimer.


MAXIMALE BESCHERMING
De nobele AREBOS kachel heeft een beschermrooster dat jou en je dierbaren beschermt tegen onvoorzichtigheid en verwondingen.


FUNCTIONEEL WANDAPPARAAT
De AREBOS-warmtestraler is bedoeld voor ruimtebesparende montage aan de wand. De hele kachel is kantelbaar en kan worden vastgezet om een ideale warmteafgifte te bereiken. Zowel de bevestigingsmaterialen als een handleiding met montage- en bedieningsinstructies zijn bij de levering inbegrepen.


AREBOS VERWARMINGSRADIATOR
Richt je tuin of terras opnieuw in en creëer een oase van welzijn met de verschillende warmtestralers van AREBOS! Bij ons vind je alles om de gezelligheid van je woonkamer naar buiten te verplaatsen.

SKU
9999970427716
Gewicht
2,609.00 kgs
Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Apparatuur
 • Afstandsbediening
 • Bevestigingsmateriaal
Speciale Kenmerken
 • Hoogwaardige anti-verblindingstechnologie reduceert zichtbaar licht met tot wel 80% in vergelijking met conventionele infraroodstralers – ca. 6.000 bedrijfsuren
 • Infraroodwarmte: uniforme en gerichte warmteverdeling zonder voorverwarmen
 • Eenvoudige, snelle verwarming zowel binnen als buiten (horeca, bijv. op buitenterrassen en in lobby's, achtertuinen, garages, etc.)
 • 24-uurstimer
 • IP65-bescherming tegen spatwater
 • 2 vermogensniveaus (1000W / 2000W)
 • 9 selecteerbare verwarmingsniveaus
 • Energiezuinig
 • Weerbestendig aluminium
 • Incl. bevestigingsmateriaal
 • Eenvoudige, snelle bediening via meegeleverde afstandsbediening
Geschiktheidsgebied
Buitenruimte
Timerfunctie
Ja
Brand
Arebos
Leveringsomvang

1x Warmtestraler
1x Afstandsbediening
1x Bevestigingsmateriaal
1x Handleiding

Materiaal
Aluminium
Afstandsbediening
Ja
Kabellengte
1.7 m
Verwarmingsniveaus
Fase 1 - 1000 W, Level 2 - 2000 W
Hoogte
13 cm
Helling
90 °
LED Display
Nee
Lengte
85.2 cm
Materiaal Behuizing
Aluminium
Materiaal verwarmingselementen
Infrarood
Maximale Kracht
2000 W
Aantal Pakketten
1
IP - Beschermingsklasse
IP65
Vorm
Rechthoekig
Statief
Nee
Soort Montage
Wandmontage
Type Stekker
Euro Platte Stekker ( Type C-CEE 7/16 )
Type Voeding
Netaansluiting
Muurbeugel Incl.
Ja
Breedte
10 cm
Selecteer een variant om meer technische details van het product te zien.
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?