Cart

Zwembadreinigingsset 5 stuks

€ 24,90

*incl. 21TW., vrij van verzendkosten

|
OP VOORRAAD
SKU
4260627420100
Product Image

Multifunctioneel gebruik
Een uitstekend vervaardigde en veelzijdige spa onderhoudskit met een complete set accessoires helpt enorm bij het schoonmaken. De kit is geschikt voor zowel bovengrondse als ingegraven zwembaden, whirlpools, spabaden, visvijvers, fonteinen, waterparken, enz.

Product Image 2

Schoonmaakborstels
U zult zien dat de telescopische steel heel makkelijk aan te sluiten is op het schepnet of de reinigingsborstel. De borstel heeft borstelharen met een hoge dichtheid en is zeer effectief in het verwijderen van hardnekkig vuil of aanslag van de binnenwanden. Eenvoudig in gebruik en eenvoudig schoon te maken.

Product Image 3

Lichtgewicht en gemakkelijk te hanteren
De drie steeldelen laten zich binnen luttele minuten op het skimmernet aansluiten, waarna u moeiteloos vuil of bladeren van het wateroppervlak kunt verwijderen. Dit hulpmiddel van AREBOS voor uw whirlpool is vrij licht, zodat u het overal mee naartoe kunt nemen. Eenvoudig in gebruik, draagbaar en uiterst praktisch
(Info: mand is niet inbegrepen).

Product Image 4

Sponsborstel
Deze reinigingsborstel wordt geleverd met een zeer zachte spons. Voor het snel en eenvoudig reinigen van zwembadoppervlakken en badkuipen. De stevige steel zorgt ervoor dat u ontspannen kunt werken en biedt u een comfortabele schoonmaakervaring.

Product Image 5

Vang zelfs de kleinste vuildeeltjes ‒ dankzij het net!
Dankzij het bijzonder fijnmazige en vlakke net kunt u met de AREBOS zwembadskimmer zelfs de fijnste huidschilfers en andere onzuiverheden verwijderen. Houd uw zwembad schoon met minimale inspanning.

Product Image 6

Laat uw zwembad glanzen!
Wij beloven u een sprankelend zwembad dankzij de handschoen, die aan de binnenzijde een extra spons bevat! Op deze manier kunt u de hardnekkigste vlekken en het koppigste vuil uit uw zwembad verwijderen.

Product Image 7

Mooie ervaringen ‒ met comfort
Maak uw leven makkelijker met deze reinigingsset. Beleef ontspannen en onvergetelijke momenten met uw dierbaren.

Product Image 7

Ontdek meer gadgets voor zwembad & vrije tijd
Alleen bij ons vindt u een breed assortiment aan producten voor vrije tijd, zon & plezier! Ontdek meer zwembad accessoires.

SKU
4260627420100
Gewicht
0.50 kgs
Kleur
Blauw
Leeftijdsaanbeveling
Er is geen leeftijdsadvies
Leveringsomvang

1x Telescopisch 3-delig
1x Scrubber pad
1x Spa schepnet
1x Spa borstel
1x Handschoen met spons
1x Plastic handvat

Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Apparatuur
  • Scrubber pad
  • Spa schepnet
  • Spa borstel
  • Handschoen met spons
  • Plastic handvat
Set Omvat
set
Speciale Kenmerken

Een schoon zwembad in 5 stappen:


Maak het zwembad ruw schoon: Verwijder grof vuil met blad- en vuilnetten om te voorkomen dat de afvoer van het zwembad verstopt raakt.

Basisreiniging van uw zwembad: Verdun de basisreiniger met water in een verhouding van tussen 1:3 en 1:10, afhankelijk van de mate van vervuiling, breng hem aan en wrijf hem goed in. Wacht 5 tot 10 minuten, schrob de oppervlakken opnieuw af en spoel grondig na.

Tips: Gebruik een foliespons of een zachte folieborstel. Laat de basisreiniger niet opdrogen. U hoeft hem alleen maar te laten inwerken.

Hardnekking vuil van de zwembadwand verwijderen: Roet- en vetafzettingen die zich hebben opgehoopt op de plaatsen waar het water de wanden van het zwembad ontmoet, kunnen eenvoudig worden verwijderd met zwembadwandreiniger. U kunt de reiniger aanbrengen met een spons ‒ puur of verdund met water. Breng de reiniger aan op de vooraf natgemaakte vuilrand en laat hem enige tijd inwerken. Met schoon water afspoelen zodra u klaar bent.. Hardnekkige vlekken behandelt u simpelweg nog een keer.

Spoel het zwembad schoon en controleer het filtersysteem: Spoel uw zwembad grondig na en controleer uw filtersysteem. Plaats indien nodig een nieuwe filterpatroon.

Geschiktheidsgebied
Buitenruimte
Telescopische Paal
Telescopische stang
Brand
Arebos
Lengte
83 cm
Materiaal
Aluminium
Modelnaam
AR-HE-SPAMS
Aantal Pakketten
1
Productfamilie
Pool Accessories
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?