Cart

Warmestraler 2500 W incl. Statief

Vanaf € 86,90

* incl.21% BTW., vrij van verzendkosten

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
Nog %1 beschikbaar
SKU
9999964604314

Wanneer de temperaturen beginnen te dalen, genereert de warmtestraler van AREBOSinfraroodwarmte voor de afzonderlijke verwarming van terrassen, garages en buitengebieden. Perfect voor restaurants, evenementen of eigen achtertuinen. Deze flexibele verwarming is voorzien van een in hoogte verstelbaar statief, zodat de verwarming eenvoudig kan worden geplaatst en verwijderd.
Met een verwarmingsvermogen van 2500 W is deze verwarmer zeer krachtig. De infraroodtechnologie zorgt ervoor dat deze warmtestraler van AREBOS uiterst efficiënt is: warmte straalt niet uit naar de omgevingslucht, maar naar mensen in de nabije omgeving.
Deze stille warmtestraler is vooral in de horeca erg populair, zeker als het gaat om het welzijn van klanten in buitenruimtes. Daarnaast is de verwarming ook zeer populair voor gebruik binnenshuis. Dankzij het meegeleverde materiaal voor wandmontage kan de verwarming in elk interieur worden geïnstalleerd. De infrarood warmtestraler van AREBOS genereert met één druk op de knop een aangename, comfortabele warmte zonder lang voorverwarmen.
Geurvrij, zonder condensatie en stil – dat zijn slechts enkele van de indrukwekkende eigenschappen van deze warmtestraler van AREBOS. De verwarming veroorzaakt geen stofturbulentie waardoor deze infrarood warmtestraler ook geschikt is voor mensen met allergieën.


LAGE VERBLINDINGSFACTOR: 100% WARMTE, 80% MINDER LICHT
Conventionele infraroodstralers zonder anti-verblindingstechnologie produceren niet alleen warmte, maar genereren ook een helder en intens roodachtig/oranje licht. De twee kortegolf-infraroodbuizen van deze warmtestraler verminderen de helderheid van het licht echter met 80 procent. Het gebruiksgebied wordt dus minder fel verlicht – terwijl 100% van het verwarmingsvermogen behouden blijft.


IP34-BESCHERMING TEGEN SPATWATER
De wandkachel is ideaal voor gebruik in serres, zomerhuisjes of op verkoopstands. Door de spatwaterdichte behuizing kan de kachel ook op buitenmuren (bijv. op balkons) worden gemonteerd en gebruikt.


EENVOUDIGE BEDIENING
Natuurlijk kunnen alle functies worden bediend vanaf het bedieningspaneel van de kachel - u voelt de weldadige warmte van de kachel.


PERFECTE ORIËNTATIE
De grote kantelhoek zorgt ervoor dat het apparaat eenvoudig kan worden aangepast aan de bedrijfsomstandigheden. De opgewekte warmte is schoon, niet-condenserend, stofvrij en geur- en geluidloos.


EENVOUDIGE MONTAGE
De flexibele beugel maakt montage op een muur of plafond mogelijk. Neem de warmte gewoon met u mee. Zowel het bevestigingsmateriaal als een handleiding met montage- en bedieningsinstructies zijn bij de levering inbegrepen.


AREBOS WARMTESTRALER
Maak van uw achtertuin of veranda uw eigen comfortabele oase met de verschillende verwarmingstoestellen van AREBOS! Wij bieden alles wat u nodig hebt om de gezelligheid van uw woonkamer naar buiten te brengen.

SKU
9999964604314
Gewicht
2,614.00 kgs
Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Apparatuur
  • Statief
  • Bevestigingsmateriaal
Speciale Kenmerken
  • Low-glare
  • Spatwaterdicht
  • Telescopische basis
Geschiktheidsgebied
Buitenruimte
Timerfunctie
Nee
Brand
Arebos
Leveringsomvang

1x Warmtestraler
1x Telescoopstatief
1x Bevestigingsmateriaal
1x Handleiding

Materiaal
Aluminium
Afstandsbediening
Nee
Kabellengte
2 m
Hoogte
19 cm
Helling
90 °
LED Display
Nee
Lengte
86 cm
Materiaal Behuizing
Aluminium
Materiaal verwarmingselementen
Infrarood
Maximale Kracht
2500 W
Aantal Pakketten
1
IP - Beschermingsklasse
IP34
Vorm
Rechthoekig
Statief
Ja
Soort Montage
Wandmontage, Plafondmontage, Driepoot
Type Voeding
Netaansluiting
Muurbeugel Incl.
Ja
Breedte
9 cm
Selecteer een variant om meer technische details van het product te zien.
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?