Cart

Terrasverwarming Premium 2000 W

Vanaf € 114,90

* incl.21% BTW., vrij van verzendkosten

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
Nog %1 beschikbaar
SKU
9999910188970

De AREBOS Terrasverwarming 2000 W

Wanneer de temperaturen beginnen te dalen, produceert deze warmtestraler van AREBOS infraroodwarmte voor het afzonderlijk verwarmen van terrassen, garages en buitenruimtes. Perfect voor restaurants, evenementen of achtertuinen. De flexibele warmteverdeler kan zeer snel worden geïnstalleerd en verwijderd.
Met een verwarmingsvermogen van 2000 W is deze kachel bijzonder krachtig. De AREBOS-warmtestraler is dankzij de infraroodtechnologie bovendien uiterst efficiënt: De warmte straalt niet uit naar de omgevingslucht maar richt zich specifiek op mensen in de omgeving.
Daarnaast is het apparaat eenvoudig in gebruik. U hoeft zich niet eens dicht in de buurt van de kachel te bevinden. Gebruik simpelweg de afstandsbediening om het apparaat op eenvoudige en handige wijze te bedienen.
Bedien de twee warmtestanden (1000 W / 2000 W) gemakkelijk met de afstandsbediening of direct op het bedieningspaneel en verleng het buitenseizoen met je vrienden en familie!


LAAG VERBLINDINGSNIVEAU: 100% WARMTE, 80% MINDER LICHTO
Traditionele infrarood kachels zonder anti-verblindingstechnologie produceren niet alleen warmte, maar genereren ook helder, intensief oranjeroodachtig licht. De twee kortegolf-infraroodbuizen van de radiator verminderen daarentegen de helderheid van het licht met 80 procent, waardoor de werkomgeving minder sterk wordt verlicht – en dat met een verwarmingsvermogen van 100 procent.


SPATWATERDICHT VOLGENS IP65
De terrasverwarmer is ideaal voor gebruik in serres, tuinhuisjes of voor verkoopstands. Dankzij de spatwaterdichte behuizing kan hij ook buitenshuis worden gebruikt, bijv. op een balkon of terras. Alle functies kunnen ook worden bediend vanaf het bedieningspaneel van de straalkachel - een blik op het geïntegreerde LED-display toont bijvoorbeeld welk verwarmingsniveau op dat moment is geselecteerd.


INGEBOUWDE KANTELBEVEILIGING
De geïntegreerde kantelbeveiliging schakelt de straalkachel automatisch uit als hij omvalt of wordt omgestoten. Uw veiligheid is onze prioriteit.


INFRAROOD AFSTANDSBEDIENING
Gebruik de meegeleverde infrarood afstandsbediening om het apparaat op afstand te bedienen. Maak het uzelf gemakkelijk!


GENTEGREERDE TIMER
Naast de 2 warmtestanden (1000 W / 2000 W) en de 9 verwarmingsstanden (F1-F9) beschikt de AREBOS terrasverwarmer over een 24-uurs timerfunctie, die je gemakkelijk kunt bedienen via het bedieningspaneel of de afstandsbediening.


LED BEDIENINGSPANEEL
De AREBOS warmtestraler combineert een groot aantal handige functies met een elegant design en is daarmee een "eyecatcher". Het geselecteerde verwarmingsniveau en de timerfunctie worden duidelijk weergegeven op het LED-display.

SKU
9999910188970
Gewicht
2,616.00 kgs
Leeftijdsaanbeveling
voor Volwassenen
Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Apparatuur
 • Afstandsbediening
Speciale Kenmerken
 • Hoogwaardige low-glare-technologie vermindert de hoeveelheid zichtbaar licht tot 80% in vergelijking met conventionele infraroodstralers - ca. 6.000 uur licht
 • Krachtige 2000 watt "low-glare infraroodbuizen" zorgen voor een gelijkmatige en gerichte warmteverdeling zonder voorverwarmen
 • De warmte wordt geruisloos en stofvrij verdeeld door een ventilator, zodat astma- en allergiepatiënten vrij kunnen ademen in de directe omgeving van de warmtestraler
 • LED-bedieningspaneel
 • 24-uurs timerfunctie
 • 2 verwarmingsniveaus (1000W / 2000W)
 • 9 verwarmingsniveaus (F1-F9)
 • Tuimelschakelaar
 • Beschermrooster
 • Afstandsbediening
Geschiktheidsgebied
Buitenruimte
Timerfunctie
Ja
Brand
Arebos
Leveringsomvang

1x Warmtestraler
1x Afstandsbediening
1x Handleiding

Materiaal
Aluminium
Afstandsbediening
Ja
Kabellengte
2 m
Verwarmingsniveaus
Fase 1 - 1000 W, Level 2 - 2000 W
Hoogte
101.5 cm
LED Display
Ja
Lengte
28.5 cm
Materiaal Behuizing
Aluminium
Materiaal verwarmingselementen
Infrarood
Maximale Kracht
2000 W
Aantal Pakketten
1
IP - Beschermingsklasse
IP65
Vorm
Rechthoekig
Statief
Nee
Type Voeding
Netaansluiting
Muurbeugel Incl.
Nee
Breedte
28.5 cm
Selecteer een variant om meer technische details van het product te zien.
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?