Cart

Inductiekookplaat

← Kookplaat
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Geniet van de voordelen van een inductiekookplaat - Koken wordt weer leuk met de moderne inductiekookplaat van AREBOS. De moderne inductietechnologie zorgt voor een snelle opwarming en bespaart geld omdat er zeer weinig energie nodig is. De kookplaat is ook gemakkelijk schoon te maken na het koken.

Veelzijdige functies: Dankzij de 16 instelbare kookniveaus kun je de warmte van de inductiekookplaat precies naar wens instellen. Een timer (schakelt de kookplaat automatisch uit na de ingestelde tijd) zorgt ervoor dat je kunt ontspannen en koken zonder constant op de klok te hoeven kijken. De elektrische kookplaat biedt veilig koken dankzij het kinderslot, automatische uitschakeling, oververhittingsbeveiliging en automatische panherkenning.

Touch control met schuifregelaar: Het apparaat kan gemakkelijk worden bediend met de tiptoetsen van de touch control sensor. Met de schuifregelaar op het bedieningspaneel kun je met één veeg het temperatuurniveau van de inductiekookplaat instellen.

Hoge mate van veiligheid: Om schade te voorkomen, wordt de kookplaat bewaakt door een temperatuursensor. De inductiekookplaat schakelt automatisch uit als de temperatuur te hoog is. Het apparaat heeft een knopvergrendeling zodat kinderen het apparaat niet kunnen inschakelen. Als de inductiekookplaat vergeten wordt uit te schakelen, schakelt hij na een bepaalde tijd automatisch uit.

Praktische timerfunctie: Met de timerfunctie kunt u kookzones op een bepaalde tijd uitschakelen. Met de handige timerfunctie kun je de kookplaat automatisch uitschakelen na een vooraf bepaalde tijd.

Eenvoudige bediening met LED-display: Het LED-display toont alle belangrijke informatie handig in één oogopslag. Directe warmte: Met inductie kun je snel, veilig en gemakkelijk koken! Je kunt je kookgerei overal op flexibele zones plaatsen. Je potten en pannen worden herkend door de inductiekookplaat en worden haarfijn verwarmd.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?