Cart

Gaskookplaten

← Kookplaat
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

In de huidige maatschappij wordt de trend om thuis gezond te koken steeds populairder. Bij AREBOS hebben we de ideale apparatuur om het plezier van koken bij u thuis te brengen.

Voor elke keuken: Of je nu weinig of veel ruimte in je keuken hebt, met onze 5 AREBOS gaskookplaten bieden we je de perfecte oplossing op maat. De AREBOS gaskookplaat wordt gekenmerkt door zijn moderne design en mooie afwerking.

Geschikt voor aardgas en propaangas: Niet elk huishouden is uitgerust met een aardgasaansluiting, maar dat betekent niet dat je het zonder je gaskookplaat moet stellen. Hij is geschikt voor gebruik met aardgas of propaangas dankzij de meegeleverde propaangasmondstukken. Aardgasmondstukken zijn voorgemonteerd, propaangasmondstukken voor ombouw door een specialist worden meegeleverd.

Geïntegreerde ontstekingsbeveiliging: Kies tussen 2, 4 of 5 kookzones en ervaar zelf de voordelen van een AREBOS gaskookplaat. Deze voordelen omvatten maximale veiligheid bij het koken dankzij de geïntegreerde ontstekingsbeveiliging en een uiterst nauwkeurige warmteregeling.

Eenvoudige bediening: Onze zelfvoorzienende kookplaat heeft ook draaiknoppen waarmee u snel en eenvoudig de temperatuur kunt aanpassen aan uw kookwensen. Onze glaskeramische en roestvrijstalen gaskookplaten zijn ook onderhoudsarm en gemakkelijk schoon te maken.

AREBOS gaskookplaten: Koken met gasbranders creëert de visuele charme van gezelligheid en culinaire hoogtepunten in keukens. AREBOS gaskookplaten combineren modern design met traditionele kookmethoden. Omdat onze AREBOS gaskookplaten onafhankelijk van een oven kunnen worden geïnstalleerd, passen ze in vrijwel elk huishouden.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?