Cart

Glaskeramische Kookplaat

← Kookplaat
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De glaskeramische kookplaat van AREBOS is zelfvoorzienend en kan onafhankelijk van de oven geïnstalleerd worden. Het kinderslot, oververhittingsbeveiliging, automatische panherkenning en automatische uitschakeling zijn andere belangrijke functies van de kookplaat die de veiligheid van uw dierbaren garanderen.

Eenvoudig te regelen: De kookplaat biedt ook in totaal 5 kookzones, elk met 16 instelbare niveaus, en kan worden bediend met de aanraaksensor. Schoonmaken is bijzonder eenvoudig dankzij het vlakke glaskeramische oppervlak.

Hoge mate van veiligheid: De kookplaat is uitgerust met oververhittingsbeveiliging, een kinderslot en een warmtesensor. De glaskeramische kookplaat zonder inductie heeft 2, 4 of 5 platen (afhankelijk van het model). Om schade te voorkomen, wordt de kookplaat bewaakt door een temperatuursensor. De kookplaat schakelt automatisch uit als de temperatuur te hoog is.

Touch control met schuifregelaar: De elektrische kookplaat kan handig worden bediend met de TouchControl sensortoetsen. Met de schuifregelaar op het bedieningspaneel kunt u met één veeg het temperatuurniveau van de platen instellen.

Timerfunctie: Met de handige timerfunctie van 99 minuten kunt u de kookzones automatisch uitschakelen na een vooraf ingestelde tijd.

Automatische uitschakeling: Het apparaat heeft een toetsvergrendeling zodat kinderen het apparaat niet kunnen inschakelen. Als de glaskeramische kookplaat vergeten wordt uit te schakelen, schakelt hij na een bepaalde tijd automatisch uit. Onze AREBOS zelfvoorzienende glaskeramische kookplaten worden geleverd met een reinigingsschraper.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?