Cart

Zitmaaierkrik 450kg

€ 52,90

*incl. 21TW., vrij van verzendkosten

|
OP VOORRAAD
SKU
4260199757055
Product Image

Robuuste en duurzame constructie
Onze gazonmaaierkrik is vervaardigd van degelijk staal en voorzien van een poedercoating die niet alleen roest voorkomt ‒ waardoor de levensduur van de krik wordt verlengd ‒ maar ook uw veiligheid waarborgt tijdens het gebruik ervan.

Product Image 2

Maximaal draagvermogen
De AREBOS zitmaaierlift is het ideale hulpje bij reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan zitmaaiers, kleine tractoren en quads, maar ook aan alle soorten grasmaaiers. Onze trekkerlift kan moeiteloos zeer zware lasten tot 450 kg aan.

Product Image 3

Veiligheidsslot
Onze grasmaaierlift is uitgerust met een veiligheidsslot voor hetvastzetten van de zwengel. Gelieve het heftoestel niet te gebruiken als de pen niet goed op zijn plaats zit.

Product Image 4

Inklapbaar ontwerp
Het voorgemonteerde en van een poedercoating voorziene frame kan meteen na de levering in gebruik worden genomen en kan na gebruik worden ingeklapt en op een ruimtebesparende manier worden opgeborgen.

Product Image 5

Geen inspanning vereist!
Met de AREBOS hefinrichting kunt u uw kleine tractoren of diverse soorten grasmaaiers snel, efficiënt en zonder veel inspanning repareren en reinigen. Met de traploos tot 45°  instelbare hellingshoek maakt u al uw reparatie- en onderhoudstaken tot kinderspel.

Product Image 6

Eenvoudig te bedienen
Het enige wat u hoeft te doen is de soepel lopende slinger een paar zwengels te geven en klaar is Kees! Dankzij het hefboomsysteem, dat uw kracht vertienvoudigt, zal uw trekker zich moeiteloos op laten krikken en u volledige toegang tot de onderkant van het voertuig geven.

Product Image 7

Waar voor uw geld
Bespaar geld ‒ zeg dure onderhouds- en reparatiekosten vaarwel en haal deze laaggeprijsde zitmaaierkrik nu in huis. Alleen bij ons vindt u de beste prijs-kwaliteitverhouding in combinatie met ouderwets vakmanschap!

Product Image 7

Opstijgen zonder problemen
Voor een leven in de fast lane heeft u een snel voertuig nodig - vervelend als er dan defecten of schade optreden. Gelukkig biedt AREBOS precies het juiste werkplaatsmateriaal zoals versnellingsbak- en autokrikken, motorkrikken, oprijplaten, spangordels, car care, remontluchters, remzuigerretractors, wiellagers of klepcompressie- en reparatiesets. Dus je bent op alles voorbereid.

SKU
4260199757055
Gewicht
9.00 kgs
Kleur
Rood
Leveringsomvang

1x Zitmaaierkrik
1x gebruiksaanwijzing

Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Brand
Arebos
Breedte Entry Max.
97 cm
Opvouwbaar
Ja
Hoogte
21 cm
Lengte
115 cm
Materiaal
Gepoedercoat
Max. Laadvermogen
450 kg
Modelnaam
AR-HE-RH450KG
Aantal Pakketten
1
Breedte
51 cm
Breedte van de Wielen Taken
30 cm
Dispatch Time
1
Productfamilie
Lawn Tractor Jack
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?