Cart

Robot lawnmower garage

Vanaf € 44,90

*incl. 21TW., vrij van verzendkosten

|
OP VOORRAAD
Nog %1 beschikbaar
SKU
9999947274748

AREBOS garage voor robot grasmaaier

Een garage of carport voor een robotmaaier is doorgaans een afdakje dat de grasmaaier beschermt tegen ongunstige weersomstandigheden zoals hagel, regen of direct zonlicht. De carport voor de robotmaaier wordt boven het laadstation geplaatst, zodat ook dit beschermd is. Om er zeker van te zijn dat uw gazonrobot zo lang mogelijk ongestoord zijn werk kan doen, hoort een robotgarage onderdeel van uw standaarduitrusting te zijn.

Of het nu een gazon, een betegelde binnenplaats of een betonnen fundering is, de robotgarage kan op vrijwel elke ondergrond worden geïnstalleerd ‒ vooropgesteld dat de basis vlak is en voldoende draagvermogen heeft.

Dankzij het eenvoudige ontwerp past de carport naadloos in het totaalbeeld van uw tuin en kan hij op verschillende manieren worden gebruikt. De garage wordt geleverd als een montagekit, inclusief grondpennen voor de montage.

De automatische grasmaaier en het laadstation zijn niet bij de levering inbegrepen.


Deze moderne carport biedt u een ideaal onderkomen voor uw robotmaaier. Hij zal zowel uw grasmaaier en als zijn laadstation doeltreffend beschermen tegen regen en direct zonlicht.


Dankzij de praktische inrijruimte en het grote vloeroppervlak is de robotmaaiergarage geschikt voor een groot aantal robotmaaiers van allerlei verschillende merken. Hij biedt voldoende ruimte voor zowel uw gazonrobot als zijn laadstation.


De robotmaaiergarage kan stevig aan de grond worden verankerd, zodat hij weer en wind kan trotseren. Het robuuste stalen frame zorgt ervoor dat de robotgarage stevig op elke ondergrond kan worden geïnstalleerd. Bodemstrips en zijverstevigingen zorgen voor extra stabiliteit.


Ons product bestaat uit wind-, corrosie- en weerbestendige steunen, afgerond met een stabiele en schokbestendige kap. De aluminium randbeschermers aan de voor- en achterkant en de 2 sterke draagarmen staan garant voor een stabiele constructie
Text


Het stalen frame met kunststof en aluminium onderdelen en het dakpaneel van polycarbonaat zorgen voor een optimale UV- en weerbescherming. Door het aflopende dak van de robotmaaiergarage kunnen sneeuw en regen probleemloos worden afgevoerd.


Behalve de gedetailleerde montagehandleiding worden ook vier grondpennen meegeleverd om de robotmaaiergarage op uw gazon te installeren.

SKU
9999947274748
Gewicht
7.00 kgs
Leveringsomvang

1x Mähroboter Garage
4x Erdnägel
1x Bedienungsanleitung

Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Apparatuur
  • Moderner Carport für Ihren Mähroboter
  • Mit vier Erdnägeln, zum schnellen Befestigen auf Ihrem Rasen (im Lieferumfang enthalten
  • Große Unterstellfläche von 102 x 79 cm
Speciale Kenmerken
  • Moderne carport voor uw robotmaaier
  • Gecontroleerde afvoer van regenwater dankzij gebogen ontwerp
  • Verlengt de levensduur van uw robotmaaier en het laadstation
  • Biedt bescherming tegen zon en regen
  • Dak van polycarbonaat (PC) biedt extra UV-bescherming
  • Stabiele standaard bij metalen standaard
  • Snel en gemakkelijk instellen
Geschiktheidsgebied
Buitenruimte
Brand
Arebos
Hoogte
46 cm
Lengte
102 cm
Materiaal
Polycarbonaat, metaal
Materiaal Dak
carbonaat
Materiaal Voeten
metaal
Aantal Pakketten
1
Breedte
79 cm
Selecteer een variant om meer technische details van het product te zien.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?