Cart

Scooter met LED wielen - Opvouwbaar

Vanaf € 39,90

* incl. 21% BTW., vrij van verzendkosten

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
Nog %1 beschikbaar
SKU
9999955518202
AREBOS pedaalstep voor kinderen met LED-banden - voor plezier in gezamenlijke beweging
Kinderen hebben in het verleden al plezier gehad van steps en zullen dat ook in de toekomst blijven doen.
Een praktische stadsscooter die garant staat voor actief en vermakelijk buitenplezier. Dankzij het lichte en robuuste ontwerp is hij gemakkelijk te besturen en dankzij het compacte vouwsysteem kunt u de scooter op elke vakantiereis meenemen. Deze kickstep is uitgerust met LED-banden die breed genoeg zijn om vlot overweg te kunnen met oneffen kasseienwegen, asfaltwegen en stoepranden. 
De kick scooter is geliefd bij alle kinderen vanwege zijn trendy design!
Ook 's nachts zijn u en uw kind veilig op weg met de "kindersteppen" van AREBOS! Kijk in de heldere en vrolijke ogen van uw kind terwijl hij op de pedaalstep rijdt.

FLEXIBELE AANPASSING
De pedaalstep heeft een 3-voudige hoogteverstelling 76 cm / 81 cm / 85 cm, waarmee u het stuur kunt aanpassen aan de lengte van uw kind. De ergonomische handgrepen voorkomen dat de handen wegglijden en ontlasten ze tijdens de rit.

BIJZONDER PRAKTISCH, OPVOUWBAAR
De step vouwt gemakkelijk en snel plat. Een dubbele beveiliging voorkomt dat de constructie per ongeluk openklapt tijdens het vervoer.

EEN ONTWERP OM VERLIEFD OP TE WORDEN
Onze Arebos kinderscooter met ons truck- of eenhoorndesign is een echte hit bij elk kind. Je kind zal over straat cruisen met een brede borst en een stralende lach.

BELASTBAAR TOT 50 KG
Dankzij de stabiele constructie van PP en nylon bedraagt het maximale draagvermogen 50 kg. Dit betekent dat de step jarenlang zonder aarzelen door uw kind kan worden gebruikt. Toch is de scooter zeer licht en gemakkelijk te dragen.

Extra grote led banden
De twee LED-banden in zowel het voor- als achterwiel zorgen voor maximale stabiliteit en maken de scooter bijzonder wendbaar en comfortabel om te rijden. Dankzij de brede wielen en de perfecte grip is het kind altijd snel, veilig & comfortabel op oneffen terrein. De LED-banden zorgen voor maximale zichtbaarheid 's nachts.

HOOG RIJCOMFORT GEGARANDEERD
Ontworpen met gestructureerd anti-slip dek. Het griptape op het dek zorgt voor een betere grip van de schoenen, ideaal voor de veiligheid van het kind. De gelijkvloerse treeplank maakt het voor het kind gemakkelijker om de step te duwen zonder zijn been bij de knie te buigen, zodat hij er lange tijd comfortabel op kan rijden.

PEDAALREM
De step heeft een gemakkelijk bereikbare voetrem achteraan die de step tot stilstand brengt wanneer hij wordt ingedrukt. Het grote rempedaal is gemakkelijk te gebruiken voor snel en stevig remmen.

3 WIELEN 
Wil uw kind een korte pauze nemen? Geen probleem. Dankzij de scooter met 3 wielen kan hij overal en altijd worden geparkeerd - zodat er geen krassen op de scooter komen.
SKU
9999955518202
Leveringsomvang

1x step met LED voorwielen

Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Apparatuur
  • LED banden
  • Pedaalrem
  • Antislip dek
  • Inklapbaar systeem
Brand
Arebos
Diameter Wielen
120 mm
Type Voorrem
PP & Nylon
Hoogte Stuur Verstelbaar Tot
85 cm
Gebruiker Gewicht Max.
50 kg
Aantal Pakketten
1
Aantal Wielen
3
Type Aandrijving
Handmatig
Type Achterrem
Voetrem
Type Wielen
LED wielen
Selecteer een variant om meer technische details van het product te zien.
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?