Cart

Rocket Stove zwart incl. accessoires

€ 109,90

* incl. 21% BTW., vrij van verzendkosten

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
SKU
4252023112116
Product Image

Ideaal voor gietijzeren kookgerei
Met het rocket stove kookt u snel en gemakkelijk buiten. Dankzij de robuuste gietijzeren zespunts kookplaat kunt u elk kookgerei opzetten. Verwarm uzelf of gebruik de ketel als zeer efficiënte haard voor uw gietijzeren pannenset van AREBOS.

Product Image 2

Compact formaat
Een van de grootste voordelen van deze kachels is hun ruimtebesparende formaat! Met weinig ruimte en brandstof kun je een zeer hoge warmte produceren. Dankzij de comfortabele en hittebestendige zijgrepen is de AREBOS rocket stove gemakkelijk te vervoeren.

Product Image 3

Innovatief met schoorsteeneffect!
Buitengebruik is geen enkel probleem, zelfs niet bij winderig weer. Dankzij het schoorsteeneffect (trek van onderaf) wordt het hout effectief verbrand. De vlammen stijgen door een opening in het midden van de kachel naar de gietijzeren ring. Of je nu kampeert of op bezoek bent bij vrienden, de barbecue is altijd bij je! Geniet volop van het buiten koken!

Product Image 4

Met uitgebreide accessoires
Onze rocket stove wordt geleverd met een draagtas en andere accessoires die u handig kunt meenemen op reis - zodat u altijd klaar bent om te gaan. De tas is een uitstekende transport- en opslagmogelijkheid. Zo is uw rocket stove optimaal beschermd. Bovendien is er aan de buitenkant van de opbergtas nog een vak voor accessoires, zoals verzorgingsproducten of bestek, enz.

Product Image 5

Maximale warmte - maar altijd alles onder controle!
Gebruik het schoorsteeneffect om maximale warmte te genereren met een minimaal brandstofverbruik. Met behulp van de Heatcontrol, twee traploos instelbare kleppen aan de voorkant van de kachel, kunt u de trek en daarmee uw vuur perfect regelen.

Product Image 6

Schoonste en meest energie-efficiënte type fornuis
Koken zonder elektriciteit maakt onafhankelijk! Een relatief eenvoudig te realiseren alternatief voor koken zonder elektriciteit is het rocket stove van AREBOS. Hiermee kunt u zuinig, duurzaam en efficiënt koken - helemaal zonder elektriciteit! Ideaal bij stroomuitval of onderweg!

SKU
4252023112116
Kleur
Zwart
Brand
Arebos
Diameter pan
26 cm
Afmetingen handschoenen
28 x 18 cm
Hoogte kachel
29 cm
Lengte handvat pan
16,5 cm
Materiaalzak en handschoenen
Polyester
Materiaal handgrepen
SS + Plastic
Materiaal pan
Gietijzer
Modelnaam
AR-HE-RO
Aantal Pakketten
1
Oven diameter
32 cm
Gewicht pan
1,2 kg
Gewicht kachel
10,7 kg
Productfamilie
Rocket stove
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?