Cart

Taal

Valuta

Dutch Oven Set 9-delig in houten doos

€ 75,90

* incl.21% BTW., vrij van verzendkosten

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
SKU
4252023111324
Product Image

Gelijkmatige verwarming
Dankzij het hoogwaardige gietijzer absorbeert en bewaart je Dutch Oven Set de warmte uitstekend. Dit betekent dat je gerechten niet alleen gelijkmatig gaar worden, maar ook warm blijven nadat het vuur is gedoofd. Het vuurvaste materiaal is praktisch onverwoestbaar en kan flexibel worden gebruikt op verschillende kookzones. Bovendien heeft het deksel van de ketel een opstaande rand. Barbecuekolen die op het deksel worden geplaatst om bovenwarmte te genereren, blijven goed vastzitten.

Product Image 2

Uitgebreide accessoires
De praktische Dutch Oven accessoires bieden nog meer mogelijkheden voor het bereiden van heerlijke gerechten en bescherming en comfort tijdens het stomen. De Dutch Oven set bestaat uit verschillende onderdelen zoals de Dutch Oven pan met deksel, pan, steelpan met deksel, grillplaat, dekselheffer, potstandaard, ringreiniger en 1 paar grillhandschoenen. Alle onderdelen zijn opgeborgen in een uiterst praktische en decoratieve houten kist. Hierdoor is de set gemakkelijk op te bergen en te vervoeren.

Product Image 3

Uw flexibele kookset voor onderweg
Met deze set kun je elk heerlijk gerecht bereiden. Koken, stomen, braden, smoren, bakken - met je Dutch oven set is het kinderspel om overal te slagen. Van rijke soepen en verleidelijke steaks tot heerlijke broden en taarten - deze professionele set is genoeg voor al je kookbehoeften.

Product Image 4

Hoogwaardige houten kist
De houten kistenset is gemakkelijk te vervoeren en kan dus gemakkelijk worden opgeborgen in een camper of tent. De robuuste en stabiele houten kist wordt gekenmerkt door zijn hoge kwaliteit. De praktische en stabiele handgrepen zorgen voor een betere hantering.

Product Image 5

Handgreep met veer & deksel lifter
Er zit een extra spiraalvormig handvat met veerfunctie op het handvat van de pan. Dit verende handvat is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal om roestvorming te voorkomen en is hittebestendig. Het verende handvat is vooral praktisch voor het veilig dragen van hete en zware gietijzeren Dutch Oven-pannen. De dekselheffer is perfect om heet kookgerei uit het vuur te tillen.

Product Image 6

Meteen klaar voor gebruik
Met deze BBQ set kun je meteen aan de slag! De Dutch Oven is een alleskunner waarmee je buiten boven een open vuur kunt koken, braden en bakken. Het maakt niet uit of je hem gebruikt op een gas, elektrische, inductie of keramische kookplaat, in de oven of direct met sintels of een open vuur. De Nederlandse ovens van AREBOS zijn al ingebrand en direct klaar voor gebruik. Bovendien is de set gemakkelijk te onderhouden en duurzaam.

Product Image 7

La mise à niveau parfaite pour votre barbecue
La plaque de cuisson réversible en fonte a deux côtés, ce qui vous permet de l'utiliser comme un barbecue réversible. D'un côté, elle est striée et de l'autre, elle est lisse. Le côté lisse est idéal pour rôtir mais aussi pour garder au chaud. Le côté strié est parfait pour les légumes, la viande et le poisson.

Product Image 7

Bien équipé pour tous les barbecues
Que ce soit de manière traditionnelle en plein air ou dans le four à la maison, ce set contient tout ce qu'il faut pour préparer une multitude de délicieuses spécialités. Le set AREBOS Dutch Oven BBQ est idéal pour les réunions entre amis, le camping, les randonnées ou les soirées barbecue en plein air et constitue un cadeau parfait pour tous les fans de barbecue.

SKU
4252023111324
Kleur
Zwart
Brand
Arebos
Modelnaam
AR-HE-DO
Aantal Pakketten
1
Afmetingen Nederlandse Ovenpot
Hoogte: 10 cm, Ø 25 cm
Afmetingen dekselheffer
43 x 10 x 4 cm
Afmetingen pan
Hoogte: 5 cm, Ø 30 cm
Afmetingen pan met handvat
42 cm
Afmetingen steelpan
Hoogte: 9,5 cm, Ø 16,5 cm
Afmetingen steelpan met handvat
31 cm
Afmetingen houten kist
55 x 34 x 21 cm
Inhoud Nederlandse Oven
3,6 L
Afmetingen handschoenen
18 x 28 cm
Afmetingen grillplaat
50,5 x 23,5 x 1,5 cm
Materiale Pentola per forno olandese
Gietijzer
Materiaal handschoenen
Polyester
Materiaal grillplaat
Gietijzer
Materiaal dekselheffer
Metaal
Materiaal pan
Gietijzer
Materiaal potstandaard
Gietijzer
Materiaal ringreiniger
Roestvrij staal
Materiaal zuigpot
Gietijzer
Capaciteit pan
2,65 L
Afmetingen potstandaard
Hoogte: 5 cm, Ø 20 cm
Inhoud sauspot
1,65 L
Gewicht Dutch Oven pot
5,55 kg
Gewicht grillplaat
3,32 kg
Gewicht dekselheffer
0,28 kg
Gewicht pan
2,42 kg
Gewicht pot standaard
0,26 kg
Gewicht zuigpot
2,56 kg
Gewicht houten kist
2,98 kg
Gewicht potstandaard
0,26 kg
Productfamilie
Dutch Oven
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?