Cart

Doorslijpschijven 115 mm

Vanaf € 24,90

* incl. 21% BTW., vrij van verzendkosten

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
Nog %1 beschikbaar
SKU
9999995036463

AREBOS - DOORSLIJPSCHIJVEN

Waarschijnlijk heeft elke klusser die met metaal werkt wel eens met doorslijpschijven gewerkt. Dankzij hun veelzijdige gebruik kunnen de schijven worden gebruikt voor het bewerken van een breed scala aan materialen. Ze kenmerken zich door een zuivere, nauwkeurige en soepele doorslijpmethode en zijn daarom een 'welkome helpende hand' bij het in- en doorslijpen van dunwandige buizen, balken, dunne metaalplaten en carrosserieplaten.

De AREBOS-doorslijpschijven overtuigen door een goed slijpvermogen en een zeer lange levensduur. Daarnaast is er slechts zeer minimaal sprake van braamvorming.

Zuiver slijpen en werken tot op de millimeter nauwkeurig is geen probleem met de doorslijpschijven van AREBOS.

Onze doorslijpschijven voldoen aan de veiligheidsnormen van EN 12413 (de Europese norm 12413). Dit is getest en bevestigd door het materiaaltestinstituut van Hannover (MPA Hannover).

Onze doorslijpschijven zijn geschikt voor alle gangbare haakse slijpers. Ze zijn van industriële kwaliteit en daarom een must voor uw werkplaats.

Overtuig uzelf en ontdek de premium kwaliteit en afwerking van AREBOS-producten!


AREBOS DOORSLIJPSCHIJVEN
Wij bieden een breed scala aan modellen die verschillen in dikte, korrel, en diameter aan, zodat u de juiste schijf kunt kiezen op basis van uw eigen situatie.


ROBUUST EN DUURZAAM
Hoogwaardige afwerking door gelijkmatige verdeling van de korrels (cirkelvormige topping). Maximale prestaties en continu hoog vermogen in elke afzonderlijke fase. Duurzaamheid dankzij roestvrij staal en versterkt veiligheidsgaas.


SCHOON EN PRECIES
De AREBOS-doorslijpschijven kunnen in voorwaartse of achterwaartse richting worden gebruikt, waardoor u maximale flexibiliteit hebt. Daarnaast kunt u schoon en droog slijpen zonder al te veel stofturbulentie te veroorzaken.


MULTIFUNCTIONEEL
Dankzij de robuustheid van de schijven kunt u de meest uiteenlopende materialen moeiteloos, schoon en snel doorslijpen. U zult met eigen ogen zien hoe de AREBOS doorslijpschijven zich meteen in het materiaal snijden. Zowel nauwkeurig als braamvrij en trillingsvrij slijpen is geen enkel probleem meer!


GETEST EN GECERTIFICEERD
Onze doorslijpschijven voldoen aan de veiligheidsnormen van EN 12413 (de Europese norm 12413). Dit is getest en bevestigd door het materiaaltestinstituut van Hannover (MPA Hannover). Ondanks de extreem geringe dikte van 1,2 mm zijn de schijven toch zeer robuust.


PLEZIERIG KLUSSEN AAN HUIS
De AREBOS-doorslijpschijven combineren veiligheid, snelheid en kwaliteit in één product. Test onze doorslijpschijven en raak – net als vele andere klanten voor u – onder de indruk van de geweldige resultaten die met onze doorslijpschijven kunnen worden bereikt.

SKU
9999995036463
Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Brand
Arebos
Daimeter
115 mm
Aantal Pakketten
1
Kracht
1.2 mm
Selecteer een variant om meer technische details van het product te zien.
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?