Cart

Warmestraler 2000W

Vanaf € 119,90 Normale prijs € 126,90

* incl.21% BTW., vrij van verzendkosten

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
Nog %1 beschikbaar
SKU
9999930011387

AREBOS Warmestraler 2000W

Wanneer de temperaturen beginnen te dalen, genereert de warmtestraler van AREBOS infraroodwarmte voor het afzonderlijk verwarmen van terrassen, garages en buitengebieden. Perfect voor restaurants, evenementen of eigen achtertuinen. Deze veelzijdige warmtedispenser is eenvoudig te installeren en te de-installeren.
Met een verwarmingsvermogen van 2000 W is deze verwarmer zeer krachtig. De infraroodtechnologie zorgt ervoor dat deze warmtestraler van AREBOS uiterst efficiënt is: warmte straalt niet uit naar de omgevingslucht, maar naar mensen in de nabije omgeving.
Het apparaat is eenvoudig te bedienen via het bedieningspaneel op het apparaat. Kies uit 2 warmte-instellingen (1000 W/2000 W) – Verleng het buitenseizoen en geniet van meer speciale momenten met familie en vrienden buitenshuis!


LAAG VERBLINDINGSNIVEAU: 100% WARMTE, 80% MINDER LICHT
Traditionele infrarood kachels zonder anti-verblindingstechnologie produceren niet alleen warmte, maar genereren ook helder, intensief oranjeroodachtig licht. De twee kortegolf-infraroodbuizen van de radiator verminderen daarentegen de helderheid van het licht met 80 procent, waardoor de werkomgeving minder sterk wordt verlicht – en dat met een verwarmingsvermogen van 100 procent.


SPATWATERDICHT CONFORM BESCHERMINGSKLASSE IP34
De terrasstraler is perfect voor gebruik in serres, vrijstaande huizen of verkoopstands. Dankzij de spatwaterdichte behuizing kan de verwarmer ook buiten worden gebruikt, bijv.


INGEBOUWDE TUIMELSCHAKELAAR
De ingebouwde tuimelschakelaar schakelt de warmtestraler automatisch uit als deze kantelt of valt en zorgt voor maximale veiligheid.


ALLEEN VERKRIJGBAAR BIJ AREBOS
Dankzij de traploos in hoogte verstelbare telescoopbuis kan de uitstralingshoogte afzonderlijk worden ingesteld op 194 tot 209 cm voor specifiek gebruik bij statafels, loungesets of ligstoelen.


ZEER SLIM
De warmtestralers van AREBOS zijn veelzijdig en wanneer u maar wilt inzetbaar en zijn daarom een must voor elk buitenevenement. Uiterst effectieve infrarood verwarmingstechnologie van 360° om u en uw gasten warm te houden.


INDIVIDUEEL INSTELBAAR
De AREBOS Warmtestraler beschikt over 2 warmte-instellingen voor het instellen van de warmte-intensiteit en een telescoopstang voor het verstellen van de hoogte.

SKU
9999930011387
Gewicht
2,545.00 kgs
Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Speciale Kenmerken
  • Als de stabiliteit van de warmtestraler ondanks de stevige voet in het gedrang komt, schakelt de ingebouwde kantelbeveiliging de stroomtoevoer naar het verwarmingselement direct uit
  • Eenvoudig en snel verwarmen, zowel binnen als buiten
  • Spatwaterdicht (beschermingsklasse IP34) voor overdekte buitenruimtes
  • 2 verwarmingsinstellingen (1000 W / 2000 W) tot maximaal 2000 W
  • Het veiligheidsrooster voorkomt dat bewegende voorwerpen, handen of poten van huisdieren in direct contact kunnen komen met de verwarmingsbuis
  • De warmte wordt door middel van een ventilator zonder lawaai of stofwervelingen verspreid, zodat zelfs astmapatiënten en personen met allergieën vrij kunnen ademen in de buurt van het apparaat
  • Traploos in hoogte verstelbaar van 194 tot 209 cm
Geschiktheidsgebied
Buitenruimte
Timerfunctie
Nee
Brand
Arebos
Leveringsomvang
1x Warmtestraler
1x Handleiding
Materiaal
Aluminium
Afstandsbediening
Nee
Kabellengte
1.8 m
LED Display
Nee
Lengte
209 cm
Materiaal Behuizing
Aluminium
Maximale Kracht
2000 W
Aantal Pakketten
1
IP - Beschermingsklasse
Schutzart IP34
Vorm
Rond
Statief
Nee
Type Stekker
Euro Platte Stekker ( Type C-CEE 7/16 )
Type Voeding
Netaansluiting
Muurbeugel Incl.
Nee
Breedte
59 cm
Selecteer een variant om meer technische details van het product te zien.
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?