Cart

Plafondstraler 1500W - rondom, met trekkoord

Vanaf € 56,90 Normale prijs € 72,90

*incl. 21TW., vrij van verzendkosten

|
OP VOORRAAD
Nog %1 beschikbaar
SKU
9999971907850

AREBOS Plafondstraler rondom 1500W - met trekkoord

Deze hoogwaardige plafondstraler wordt geleverd met een roestvrijstalen ketting voor eenvoudige installatie en genereert aangename warmte in uw overdekte buitenruimte. Geschikt voor gebruik binnen en buiten!
Het toestel maakt indruk door zijn zeer robuuste afwerking en alles is bijna volledig gemaakt van hoogwaardig metaal. Het verwarmingsvermogen bedraagt 1500 W en is dus bijzonder krachtig. Dankzij de infraroodtechniek werkt de AREBOS straler uiterst efficiënt: de warmte straalt niet in de omgevingslucht, maar specifiek naar de mensen in de omgeving. De warmte is onmiddellijk merkbaar in de directe verwarmingszone zonder te moeten wachten tot de hele kamer/ruimte is opgewarmd. Bovendien is het toestel zeer eenvoudig te bedienen met de trekkoordschakelaar. Kies tussen de 2 verwarmingsniveaus (750W / 1500W) - verleng het buitenseizoen en beleef nog meer mooie momenten met uw geliefden in de frisse lucht!


VERANDER DE NACHT IN DAG
Wanneer de zomerzon aan de horizon verdwijnt, staat er een andere felrode warmtebron voor u klaar: de AREBOS Plafondstraler verlengt het gezellige en warme gevoel van natuurlijke zonnestralen tot diep in de nacht.


EXTRA VEILIG
De warmtestraler is beschermd tegen spatwater en het binnendringen van vreemde voorwerpen volgens IP34. Dit laatste wordt verzekerd door een beschermrooster dat de verwarmingsbuis afschermt tegen vreemde voorwerpen of toevallig contact.


EENVOUDIGE BEDIENING
Het toestel is zeer eenvoudig te bedienen met de snoerschakelaar. Met één of twee trekjes aan het snoer selecteert u in luttele seconden één van de 2 warmtestanden, 750 W of 1500 W.


ZEER SLIM
Flexibel en spontaan, AREBOS warmtestralers zijn een absolute must voor buitenevenementen. Dankzij de uiterst effectieve 360° infrarood warmtetechnologie kan de kou u en uw gasten niet meer deren.


WEINIG VERBLINDING: 100% WARMTE, 80% MINDER LICHT
Conventionele infraroodstralers zonder niet-verblindende technologie produceren niet alleen warmte, maar ook een helder en intens oranje-roodachtig licht. De twee kortegolf-infraroodbuizen van de straalkachel daarentegen verminderen de lichtsterkte met 80 procent. Dit betekent dat het gebruiksgebied minder wordt verlicht - met een warmteafgifte van 100%.


AREBOS WARMTESTRALER
Richt je tuin of terras opnieuw in en creëer een oase van welzijn met de verschillende warmtestralers van AREBOS! Bij ons vind je alles om de gezelligheid van je woonkamer naar buiten te verplaatsen.

SKU
9999971907850
Gewicht
2.55 kgs
Leeftijdsaanbeveling
vanaf 18 jaar
Leveringsomvang
1x Straalkachel
1x Gebruiksaanwijzing
1x Ketting
2x Karabijnhaken
3x Kabelbinder
Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Apparatuur
  • Ketting
  • Karabijnhaken
  • Kabelbinder
Afstandsbediening
Nee
Speciale Kenmerken
  • Twee selecteerbare verwarmingsniveaus 750 W / 1500 W
  • Beschermende grille
  • Gemakkelijk op te hangen
  • Schakelaar met trekkoord
  • Spatwaterdicht (beschermingsklasse IP34)
  • 360° warmteverdeling rondom
Geschiktheidsgebied
Buitenruimte
Timerfunctie
Nee
Brand
Arebos
Kabellengte
170 cm
Ketenlengte
50 cm
Warmtestraal
9 m²
Hoogte
30 cm
LED Display
Nee
Lengte
42.5 cm
Materiaal
Gepoedercoat Staal
Materiaal Behuizing
Gepoedercoat Staal
Maximale Kracht
1500 W
Aantal Pakketten
1
IP - Beschermingsklasse
IP34
Vorm
Rond
Trekkabel Lengte
63 cm
Soort Montage
Plafondmontage
Type Voeding
Netaansluiting
Breedte
42.5 cm
Selecteer een variant om meer technische details van het product te zien.
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?