Cart

Taal

Valuta

Knabbelschaar 380W - inclusief 2 koppen

€ 82,90

* incl.21% BTW., vrij van verzendkosten

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
SKU
4260627423088

[TWEEKOPPIGE PLAATKNABBELSCHAAR] De AREBOS knabbelschaar, die met 2 koppen wordt geleverd, zal het knippen makkelijker, sneller en veiliger maken. Met deze knabbelschaar kunt u het materiaal snel en gemakkelijk knippen. Het knippen van mooie precieze lijnen en braamvrije randen zal niet langer een probleem zijn. Kwaliteit en duurzaamheid binnen handbereik.

[GESCHIKT VOOR ALLERLEI VERSCHILLENDE MATERIALEN] De AREBOS Plaatschaar & Knabbelschaar knipt probleemloos roestvrij staal, aluminium en andere metalen, maar ook kunststoffen. Ook plaatmateriaal van zacht staal, roestbestendig hard staal, koper en aluminium kunnen met de plaatknabbelschaar worden verwerkt. Geschikt voor de volgende materiaaldiktes: Plaatstaal: 0,5 - 1,8 mm; Roestvrij staal: 0,5 - 1,2 mm; Plastic: 2 mm.

[UITSTEKEND SNIJVERMOGEN] De knabbelschaar knipt materiaal met een snelheid van 1700 omw/min tot een snijbreedte van 5 cm. De knabbelschaar werkt zonder vonken en laat een braamvrije snijrand achter.

[360 GRADEN DRAAIBAAR] Dankzij de 360° draaibare snijkop kunnen profielen zoals rechte lijnen, bochten, lijnen en cirkels eenvoudig verwerkt worden. Goten, dakprofielen of sjablonen kunnen met grote precisie worden geknipt.

[COMPACT EN PRAKTISCH ONTWERP]De ergonomische handgreep is precies afgestemd op de compacte en daardoor makkelijk hanteerbare vorm. De slanke behuizing biedt een comfortabele grip. Met zijn slechts 1,8 kg is het apparaat bijzonder handzaam en in staat elke ambachtelijke uitdaging aan te nemen.
AREBOS plaatknabbelschaar 380 W - incl. 2 hoofden

Wilt u moeiteloos staal- en kunststofplaten knippen? Dan is de AREBOS plaatknabbelschaar precies wat u nodig hebt! Met een slagfrequentie van 1700/min bij een vermogen van 380 W knipt de originele professionele AREBOS knabbelschaar zowel 1,2 mm dik roestvrij staal als 2 mm dik staal en kunststof tot een snijbreedte van 5 cm.

De professionele en hoogwaardige plaatknabbelschaar knipt moeiteloos vlakke of gegolfde platen van koper, aluminium, staal en roestvrij staal, of van kunststof of hout, en zorgt daarbij voor zuivere, gladde en gelijkmatige snijranden. Dit flexibele professionele apparaat knipt materialen in alle gewenste vormen en levert altijd perfecte resultaten. Zelfs scherpe bochten en precieze sjablonen zijn voor dit apparaat geen probleem. U kunt de knabbelkop 360° draaien, waardoor hij nog flexibeler en echt multifunctioneel wordt. Uw AREBOS plaatknabbelschaar is niet alleen maar een stuk gereedschap voor professionals.

Met zijn kleine, lichtgewicht structuur is dit product zeer gebruiksvriendelijk. Met zijn 1,8 kg is het uiterst compact, waardoor u comfortabel en zonder moe te worden kunt werken. Het is een ideaal apparaat voor autoreparatie, plaatwerkproductie en het ontwikkelen van nieuwe producten.

Omdat de AREBOS knabbelschaar ook bij complexe werkzaamheden perfecte prestaties levert, hoort hij niet alleen thuis in uw werkplaats, maar is hij ook de ideale metgezel voor de vakman!

Vergeet niet uw AREBOS plaatknabbelaar 380 W snel in huis te halen.


DRIJFKRACHT
Dankzij de 360° draaibare kop en de snoerlengte van 1,8 m kunt u er zeker van zijn dat de knabbelschaar van AREBOS eenvoudig te bedienen zal zijn, ook bij weinig ruimte en op moeilijk toegankelijke plekken. Met een vermogen van 380 watt en een stationair toerental van ca. 1700 omwentelingen per minuut kan het apparaat worden gebruikt voor het bewerken van harde, zachte, gegolfde en gladde materialen tot 2 mm dik.


PERFECT ‒ SIMPEL EN HANDIG
Omdat de plaatknabbelschaar van AREBOS ook bij complexe werkzaamheden perfecte prestaties levert, hoort hij niet alleen thuis in uw werkplaats, maar is hij ook voor de vakman de ideale metgezel! Het vervangen van het knabbelmes met de moersleutel is in een handomdraai gebeurd. Doordat hij met de hand gestuurd wordt, houdt u de volledige controle bij het bewerken en uitsnijden van werkstukken.


SNEL KNIPPEN
Onze knabbelschaar is gemaakt van hoogwaardige metaallegeringen die duurzaam en efficiënt zijn. De hoge knipsnelheid van 1700 tpm biedt een hoog rendement. De verstelbare (360 graden) bladgeleiding stelt u in staat in elke richting rechte lijnen, bochten en cirkels te knippen. Met de knabbelschaar kunt u soepel en zonder bramen allerlei verschillende vormen knippen.


KRACHTIGE 625 W MOTOR
De elektrische knabbelschaar is uitgerust met een koperen motor van hoge kwaliteit die bestand is tegen hoge temperaturen, grote prestaties levert en een lange levensduur heeft. De ventilatieopening zorgt voor een snelle ventilatie en warmteafvoer.


BREDE TOEPASSING
De elektrische knabbelschaar knipt moeiteloos door plaatstaal, gegolfd materiaal, buizen, complexe profielen, roestvrij staal, koper, aluminium en kunststoffen.


BREDE VERSCHEIDENHEID VAN ACCESSOIRES
Deze knabbelschaar wordt geleverd met een brede verscheidenheid van accessoires. U ontvangt 1x plaatknabbelschaar, 1x koffer, 1x hulpstuk met ronde ponskop (5 mm), 2x inbussleutel, 1x steeksleutel, 1x setje reserveborstels, 1x gebruikershandleiding en een koffer voor makkelijk vervoer.

SKU
4260627423088
Gewicht
2,587.00 kgs
Kleur
Blauw
Toepassingsgebied
Werkplaats
Leveringsomvang
1x Plaatknabbelschaar
1x Koffer
1x Opzetstuk met ronde ponskop (5 mm)
2x Zeskantsleutel
1x Steeksleutel
1x Set reserveborstels
Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Apparatuur
 • 1x Koffer
 • 1x Opzetstuk met ronde ponskop (5 mm)
 • 2x Zeskantsleutel
 • 1x Steeksleutel
 • 1x Set reserveborstels
Beschermingsklasse
Class 2
Set Omvat
Set
Speciale Kenmerken
 • Eenvoudig in gebruik te nemen en te bedienen
 • Lange levensduur door hoge kwaliteit
 • Geschikt voor staal, roestvrij staal en kunststoffen
 • Zuivere en gladde snijranden zonder nabehandeling
 • Extra opzetstuk met ronde ponskop (5 mm)
 • Knipt scherpe bochten en maakt exacte sjablonen
 • Compact ontwerp en een bijzonder lange levensduur
 • Uistekende knipsnelheid en prestatie
 • Knipt zonder vonken te veroorzaken
 • 360° draaibare snijkop
 • Geschikt voor een breed scala van knipvormen
 • Eenvoudig te vervangen snijblad en geleidingsblok
 • Snelle verwerking van een ruime keus van materialen
 • Brede verscheidenheid van accessoires
Gereedschapsset Omvat:
 • 1x Opzetstuk met ronde ponskop (5 mm)
 • 2x Inbussleutels
 • 1x Steeksleutel
 • 1x Set vervangingsborstels
Brand
Arebos
Kabellengte
1.8 m
Garantie
2 jaar
Max. Snijcapaciteit Roestvrij Staal
2 mm
Max. Snijcapaciteit Staal
1.2 cm
Modelnaam
AR-HE-BN380
Aantal Pakketten
1
Stroom
380 W
Spanning
230 V
Productfamilie
Nibbler Machine
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?