Cart

Taal

Valuta

HEPA-Filter

← Industriële stofzuigers
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Arebos Hepa filters zijn luchtfilters van hoge kwaliteit die speciaal zijn ontwikkeld om verontreinigende stoffen en deeltjes uit de lucht te verwijderen. Ze zijn bijzonder effectief in het verwijderen van stof, pollen, rook, dierenharen en andere allergenen. Deze filters maken gebruik van HEPA (High Efficiency Particulate Air) technologie, die hoge filtratieprestaties biedt en zelfs de kleinste deeltjes uit de lucht kan filteren.

Arebo's HEPA filters zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen om te voldoen aan de individuele eisen van verschillende kamergroottes. Ze kunnen worden gebruikt in luchtreinigers, stofzuigers of andere luchtfiltersystemen om een schone en gezonde luchtkwaliteit binnenshuis te garanderen.

Dankzij hun hoogwaardige materialen en constructie bieden Arebos Hepa filters een lange levensduur en betrouwbare prestaties. Ze zijn eenvoudig te installeren en te onderhouden, waardoor ze zeer gebruiksvriendelijk zijn. Met Arebos Hepa filters ben je zeker van een schone en gezonde luchtomgeving in je huis of kantoor.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?