Cart

Compressorkoelbox met wielen 39 L

€ 204,90

* incl. 21% BTW., vrij van verzendkosten

|
D
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
SKU
4252023117777
Product Image

Koelfunctie
Je kunt je drank of eten koelen tot 18 graden onder de buitentemperatuur. Het voordeel van de AREBOS koelbox is dat je geen koelkast nodig hebt bij het barbecueën in de zomer, maar je drankjes en eten koel kunt houden in de box. Dit maakt vrije tijd leuk!

Product Image 2

Warmtefunctie
Deze alleskunner is uitgerust met een koel- en verwarmingsfunctie. Dankzij de thermostaatgestuurde warmhoudfunctie kun je voedsel verwarmen of warm houden tot een temperatuur van 20 °C. Ideaal voor winterse uitstapjes waarbij je niet zonder warm eten en drinken wilt zitten.

Product Image 3

Handmatige bediening & APP-bediening
Met de APP-bediening kun je de temperatuur van de koelbox eenvoudig en gemakkelijk regelen via je smartphone. Deze functie maakt flexibele bediening mogelijk, zelfs als je niet direct bij het apparaat bent. Het ingebouwde LCD-touchscreen maakt een directe, handmatige bediening van de koelbox mogelijk. Door simpelweg op het scherm te tikken, kun je de gewenste temperatuur instellen en andere functies van de koelbox bedienen.

Product Image 4

USB-aansluiting
De USB-poort biedt een extra gebruiksmogelijkheid en maakt van de koelbox niet alleen een plek om te koelen, maar ook een praktische stroombron voor je elektronische apparaten. Vooral tijdens buitenactiviteiten, kampeertrips of langere reizen met de auto, vrachtwagen of boot kan de USB-poort uiterst praktisch zijn voor het opladen van mobiele apparaten wanneer er geen andere stroombron beschikbaar is.

Product Image 5

Multifunctionele aansluitmogelijkheden
De koeler kan worden aangesloten op zowel conventionele wisselstroom (AC) als gelijkstroom (DC) stopcontacten. Hierdoor kan de koelbox zowel thuis als onderweg in een auto, vrachtwagen of boot worden gebruikt. Of je nu reist, kampeert of gewoon je drankjes koud wilt houden - de verschillende aansluitmogelijkheden maken de koelbox uiterst flexibel en aanpasbaar aan verschillende situaties.

Product Image 6

Praktisch gebruik
De handgrepen aan de zijkant en de in hoogte verstelbare telescopische handgreep zorgen voor een gemakkelijke hantering, zowel bij het in- en uit het voertuig tillen van de koelbox als bij het transport naar verschillende locaties. De combinatie van hoogwaardige, krasbestendige materialen, een robuust ontwerp en doordachte details maakt de AREBOS compressorkoelbox tot een duurzaam kwaliteitsproduct.

Product Image 7

Bescherming tegen kantelen
Het ontwerp met vier sleuven is ontworpen voor een stabiele houder voor maximaal vier drankverpakkingen. De verzonken uitsparingen bieden extra bescherming door de drankverpakkingen stevig op hun plaats te houden en te voorkomen dat ze per ongeluk omvallen of wegglijden, zelfs als de koeler ongelijk is geplaatst of als de koeler in beweging is.

Product Image 7

Aftapplug voor het verwijderen van water
De compressorkoeler met aftapplug biedt een praktische functie om het verwijderen van vloeistoffen, schoonmaakmiddelen of etensresten te vergemakkelijken. De aftapplug zit meestal aan de onderkant van de koeler en zorgt ervoor dat overtollig water of smeltwater gemakkelijk kan worden afgevoerd zonder dat de hele koeler hoeft te worden gekanteld of gekanteld.

SKU
4252023117777
Gewicht
3,159.00 kgs
Kleur
Antraciet
Leveringsomvang
 • 1x compressorkoelbox 39L
 • 1x 12/24V kabel (DC) 2,2 m
 • 1x AC aansluitkabel 2,5 m
 • 1x gebruiksaanwijzing
Speciale Kenmerken
 • Bekerhouder
 • Draagbaar
 • Met wielen en handige trekstang
 • LCD-touchscreen
 • Aftapplug voor eenvoudig legen van water
 • Koude en warme functie
 • AC/DC
 • USB & netaansluiting
 • APP-functie
Brand
Arebos
Capaciteit
39 l
Klimaatklasse
N, ST, T
Koeltemperatuur ( Onder Omgevingstemperatuur ) Max.
43 °C
Koeltemperatuur ( Onder Omgevingstemperatuur ) Min.
10 °C
Dimensies
61 x 37,8 x 48 cm
Energieverbruik
60 kW
Energie - Efficiëntieklasse
D
Verwarmingstemperatuur
- 20 / 20 °C
Modelnaam
AR-HE-KKR40A
Aantal Pakketten
1
Stroom
60 W
Koelmiddel
R1234YF
AC-voedingseenheid
230V / 50/60 Hz
Kabellengte (AC kabel/12 V kabel)
2.2 m
Kabellengte (DC-kabel/230 V-kabel)
2.5 m
DC-voedingseenheid
12V / 24V
Materiaal van de buitenbehuizing
Plastic
Geluidsemissie
47 dB(A)
Lengte Telescopische Staaf
83 cm
Productfamilie
Compressor cooler
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?