Cart

Coole dozen

← Camping
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Comfort en koeling op reis - Niets is zo verfrissend als genieten van een koel drankje op een warme dag. Met onze hypermoderne compressorkoelers blijven je drankjes altijd perfect gekoeld, hoe lang je reis ook duurt. De krachtige compressortechnologie zorgt voor betrouwbare koeling, zelfs bij extreme temperaturen. Dankzij het draagbare ontwerp kun je de koeler gemakkelijk overal mee naartoe nemen en onderweg genieten van verfrissende drankjes.

Maar dat is nog niet alles - onze compressorkoelboxen kunnen niet alleen koelen, maar ook verwarmen! Ze zijn uitgerust met een verwarmingsfunctie waarmee je eten en drinken warm kunt houden als het buiten koud is. Je kunt dus niet alleen genieten van gekoelde dranken op warme dagen, maar ook van warm eten en drinken op koele dagen, precies zoals je wilt.

Als alternatief bieden we ook thermo-elektrische koelboxen. Deze maken gebruik van thermo-elektrische energie om een constante koeling te garanderen. Hoewel ze misschien niet zo krachtig zijn als compressorkoelboxen, zijn ze toch een uitstekende manier om drankjes onderweg koel te houden. Door hun efficiëntie en draagbaarheid zijn ze een geweldige keuze voor kampeertrips, roadtrips en picknicks. Of het nu gaat om compressor- of thermo-elektrische koelers, wij hebben de juiste oplossing om je drankjes onderweg koel te houden, of zelfs warm als het erop aankomt.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?