Cart

1x Premium houten zak 100 x 100 x 120 cm

Speciale prijs € 29,90 Normale prijs € 32,90

* incl.21% BTW., vrij van verzendkosten

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
SKU
4252023113953
Product Image

Maximaal vulgewicht van 1000 kg
Deze houtzak is ontwikkeld om een indrukwekkend maximaal vulgewicht van 1000 kg te dragen. Dit maakt hem ideaal voor het veilig vervoeren van zwaar hout, stenen of andere goederen zonder in te leveren op stabiliteit.

Product Image 2

Scheurvast en duurzaam
Dankzij het scheurbestendige materiaal is de premium houten zak extreem duurzaam en kan hij de stress van het vervoeren en opslaan van zware materialen aan zonder beschadigd te raken. Dit garandeert de duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Product Image 3

UV-bestendig
De houten tas is voorzien van UV-bescherming om het materiaal te beschermen tegen de schadelijke effecten van zonlicht. Dit voorkomt dat het materiaal verbleekt en broos wordt, wat de levensduur van de tas aanzienlijk verlengt.

Product Image 4

Gemakkelijk legen
Een opvallend kenmerk van deze zak is de te openen sterbodem. De bodem kan worden geopend om de inhoud snel en gemakkelijk te legen. Na het legen kan hij stevig worden gesloten om de zak opnieuw te gebruiken. Deze functie maakt het hele leegmaakproces veel eenvoudiger.

Product Image 5

4 hef- en transportbanden
Deze tas is uitgerust met vier stevige riemen aan de bovenkant voor een veilige en gelijkmatige gewichtsverdeling. Dit zorgt voor een stabiele hantering en veilig transport, vooral wanneer de tas wordt opgetild of opgehangen.

Product Image 6

Gaas
De vier zijkanten van de tas zijn voorzien van gaas, voor ventilatie en zicht op de inhoud. Dit is vooral handig om de inhoud te controleren en ervoor te zorgen dat deze goed geventileerd is, vooral tijdens langdurige opslag.

SKU
4252023113953
Gewicht
2,588.00 kgs
Kleur
Zwart gaas + witte basis
Stof
4 zijden netstof
Vloer
Ja
Brand
Arebos
Dimensies
100 x 100 x 120 cm
Materiaal
Gaasweefsel PE + onderste deel PP
Max. Laadvermogen
1000 kg
Maaswijdte
180 g/m²
Modelnaam
AR-HE-HS120
Aantal Pakketten
1
UV-bestendig
Ja
Handgreeplengte van de riemen
30cm
Productfamilie
Wooden bag
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?