Cart

Taal

Valuta

Zwenkarm 1000kg

€ 49,90

* incl.21% BTW., vrij van verzendkosten

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
SKU
4260199757543

[FLEXIBEL GEBRUIK] Met een vrije montage is een draaibereik van 180° haalbaar, dit zorgt voor een flexibele, eenvoudige en handige bediening. Robuuste en draaibare beugel voor alle gangbare elektrische lieren en kabeltrekkers.

[COMPACT] Dankzij het compacte formaat past de AREBOS zwenkarm in alle werkplaatsen, garages of opslagruimtes. De zwenkarm heeft een driehoekige beugel en een stabiele en solide structuur. De onderdelen zijn afneembaar en gemakkelijk te monteren [Belastbaar tot 1000 kg.

[EASY ASSEMBLY] Zorg voor een gemakkelijke en snelle montage. De zwenkarm kan zonder boren aan een buis of steiger worden bevestigd. De bevestiging kan ook rechtstreeks aan de muur gebeuren, of idealiter door middel van een muurbeugel.

[COMPATIBEL] Ga niet op een lange reis om de perfecte lier voor uw swingarm te vinden. De AREBOS lieren passen perfect bij uw zwenkarm. Eveneens geschikt voor lieren van andere fabrikanten en voor andere mogelijke toepassingen.

[MAXIMALE VEILIGHEID] Met de robuuste, slijtvaste beugel bereikt u een draagvermogen van 1000 kg bij een reikwijdte van 750 mm | Massief staal zorgt voor een hoge mate van robuustheid en een lange levensduur | GS geteste veiligheid - TÜV Rheinland gecertificeerd.
AREBOS Zwenkarm voor takel ‒ voor individueel gebruik als doe-het-zelver of vakman
De door TÜV goedgekeurde zwenkarm is ideaal voor zware hijswerkzaamheden. De muurbeugel kan bij vrije montage 180° worden gedraaid, wat de takel zeer flexibel maakt. Dankzij zijn compacte afmetingen past de zwenkarm in alle werkplaatsen, garages of bergingen. De robuuste constructie van hoogwaardig staal is zeer duurzaam en veilig.

Deze zwenkarm kan zowel aan ronde stangen of buizen worden gemonteerd als rechtstreeks aan een muur, bij voorkeur door middel van een muurbeugel, en kan tot 1000 kg heffen of dragen indien gebruikt met elektrische katrollen. De lengte van de zwenkarm is 750 mm.

De zwenkarm voor de staaldraadtakel is de juiste aanvulling op uw gereedschap voor gebruik in auto- of hobbywerkplaatsen voor het tillen van zware lasten zoals motoren of versnellingsbakken.

Wij wensen u veel plezier bij het veilig en comfortabel werken met de AREBOS zwenkarm!


Snel & gemakkelijk
U zult merken dat de AREBOS zwenkarm zeer snel en gemakkelijk te installeren is. De zwenkarm kan eenvoudig aan een steigerbuis of ronde stang gemonteerd worden. Het bevestigingsmateriaal hiervoor wordt meegeleverd en boren is niet nodig. Bespaar uzelf tijd en inspanning.


Flexibel draaibereik van 180°
Indien vrij opgehangen kan de zwenkarm flexibel tot 180° worden gedraaid, wat uw werk vergemakkelijkt en uw bereik vergroot.


Compacte zwenkarm
Dankzij het compacte formaat kunt u de solide zwenkarm met gemak overal gebruiken. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over ruimte voor het gebruiken van een zwenkarm, want met zijn praktische formaat past hij overal.


Zware lasten tot 1000 kg
Verhoog uw kwaliteit van leven ‒ met de AREBOS zwenkarm. Geschikt voor het verplaatsen van motoren of versnellingsbakken, brandhout, meubels en andere zware aankopen.


Geschikt voor gebruik met de AREBOS kabellier
Het ontwerp en de afmetingen van de zwenkarm zijn perfect geschikt voor de AREBOS kabellier. De totale lengte van de zwenkarm bedraagt 850 mm, zodat u uw kabellier perfect in het midden kunt ophangen. De elektrische kabellier is niet bij de levering inbegrepen, maar kan samen met de zwenkarm worden aangeschaft.


Robuust vakmanschap in staal
AREBOS biedt u kwaliteit met robuust vakmanschap in staal. Dankzij zijn duurzaamheid is de zwenkarm bestand tegen intensief gebruik.

SKU
4260199757543
Gewicht
2,815.00 kgs
Kleur
Zilver
Leveringsomvang

1x zwenkarm
1x instructieboekje

Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Speciale Kenmerken

De AREBOS zwenkarm biedt u drie ophangmogelijkheden:
1. Aan de muur met een muurbeugel
2. Aan een stang of steigerbuis
3. Aan de muur zonder muurbeugel

Brand
Arebos
Materiaal
Staal
Modelnaam
AR-HE-SK1000
Aantal Pakketten
1
Overhang
750 mm
Diameter Pijpkraag
48 mm
Zwenkbereik
180 °
Dispatch Time
1
Productfamilie
Pivoting Hoist Holder
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?