Cart

Zwembadrobot met APP

€ 559,90

* incl.21% BTW., vrij van verzendkosten

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
SKU
4260627428526
Product Image

Altijd verbonden
De zwembadrobot incl. app-besturing heeft een Bluetooth-module. Met de app, die gratis kan worden gedownload in de Apple Store of Play Store, heeft u de controle over de robot binnen handbereik! U kunt uw robot starten en stoppen vanuit Bluetooth-bereik en vrij navigeren om uw Aquabot naar probleemgebieden te leiden.

Product Image 2

Optimale filtratie
Het 4D-filter bestaat uit elastische 3D-microvezellussen die, in combinatie met de trillende beweging, de waterstroom maximaliseren. De vibratie verbetert de zuigkracht en voorkomt dat het filter verstopt raakt. De 4D-filtertechnologie zorgt ervoor dat zowel de kleinste als de grotere deeltjes uit het water worden gehaald.

Product Image 3

Vloer-, wand- en waterlijnreiniging
Naast de algemene reinigingsmodus bevat de zwembadreiniger ook andere reinigingsmodi die geschikt zijn voor specifieke eisen. Zo richt de modus voor alleen bodemreiniging zich op het reinigen van de bodem van het zwembad, waarbij meer vuil van de bodem wordt verwijderd zonder tijd te verspillen aan de wanden.

Product Image 4

Geschikt voor alle zwembadtypes
De volautomatische bodem- en wandreiniger, met 3 reinigingsprogramma's, is geschikt voor alle zwembaden tot een maximale zwembadgrootte van 50 m³. De bestaande kabel met een lengte van 17 m heeft een draaikoppeling die verdraaiing voorkomt. De zwembadrobot beweegt zelfstandig in alle richtingen in het zwembad en verzamelt onzuiverheden in de filterkorf.

Product Image 5

Grondige reiniging
Dankzij het actieve borstelsysteem worden algen, vuildeeltjes en bacteriën betrouwbaar verwijderd en kunnen ze gemakkelijk worden verwijderd en uitgespoeld met de filterkorf die omhoog kan worden gehaald. Bovendien vergt deze robot slechts minimaal onderhoud.

Product Image 6

Ultieme kracht
Robuuste tandwielkast, krachtige aandrijfmotor en efficiënte pomp. Kortom: Ultimate Power, dat zorgt voor maximale betrouwbaarheid en een perfecte reiniging van uw zwembad. Hoogwaardige en efficiënte zwembadreiniger van de nieuwste generatie voor een grondige reiniging van uw zwembad.

Product Image 7

Ideaal materiaal voor elke zwembadeigenaar
Bent u een gelukkige eigenaar van een zwembad of whirlpool en op zoek naar gebruiksvriendelijke waterverzorgingsproducten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. De Pool Robot is speciaal ontworpen voor zwembaden en maakt wateronderhoud eenvoudig en ongecompliceerd. De zwembadrobot is geschikt voor zout water en kan ook gebruikt worden voor zoutwater zwembaden.

Product Image 7

Eenvoudige bediening
Door de praktische draaggreep op de reiniger en de compacte stroomvoorziening (transformator), alsmede het geringe eigen gewicht, is de bediening van de AREBOS zwembadrobot bijzonder eenvoudig en comfortabel. Gewoon in het water laten glijden en hij begint zijn werk. De bediening is eenvoudiger dan ooit, één druk op de knop is voldoende en de zwembadrobot gaat zelfstandig aan het werk.

SKU
4260627428526
Gewicht
13.50 kgs
Kleur
Blauw
Leveringsomvang
 • 1x Zwembadrobot
 • 1x Controller box
 • 1x Handleiding
Speciale Kenmerken
 • De zwembadreiniger schrobt, stofzuigt en filtert uw zwembad zelfstandig
 • Volledig automatische reiniging van het zwembad | APP controle
 • Intelligente besturingstechnologie
 • 3 verschillende reinigingsmodi
 • Krachtige 150 W motor
 • Geen extra schoonmaakmiddelen nodig
 • Gemakkelijk te installeren en te onderhouden
 • Tijd- en kostenbesparend
 • Elektronische zelfdiagnose en oververhittingsbeveiliging
 • Onafhankelijk van weersomstandigheden
App - Functies
Ja
App-Name
CIPU
Brand
Arebos
Kabellengte
17 m
Filtratienauwkeurigheid
100μm
Materiaal
Kunststof ASA&ABS
Modelnaam
AR-HE-PRAPP
Aantal Pakketten
1
Stroom
150 W
Top Snelheid
12 m/mn
Spanning
230 V
Schoonmaken
Vloer, muur en waterlijn
Productfamilie
Pool robot
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?