Cart

Zwembad Solarfolie 3,05 m rond 120mic

Vanaf € 21,90

* incl.21% BTW., vrij van verzendkosten

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
Nog %1 beschikbaar
SKU
9999941638399

AREBOS Zwembad Solarfolie rond 3,05 m 

De speciale structuur van het zonnefolie helpt aanzienlijk bij het verwarmen van het zwembadwater en biedt u een duurzame manier om snelle afkoeling van het water, bijvoorbeeld bij sterke wind or ‘s nachts, te voorkomen. Overdag maakt het folie het water van uw zwembad tot 8 °C warmer met behulp van natuurlijke zonne-energie.

Eén persoon is genoeg om het folie ‒ waarvan de onderkant uit een groot aantal met lucht gevulde noppen bestaat ‒ over het zwembad uit te spreiden en weer te verwijderen. De noppen aan de onderkant geven de warmte direct door aan het water. De zonnefilm wordt over het zwembad getrokken en fungeert daardoor tegelijkertijd als afdekking en bescherming tegen vuil.

Het water van een zwembad verwarmen met zonnefolie is aanzienlijk effectiever dan het gebruik van een normaal dekzeil. De slijtvaste zwembadafdekking van AREBOS is geschikt voor alle buitenzwembaden en kan moeiteloos met een schaar op de wenste grootte worden gebracht.


KWALITEIT BOVEN KWANTITEIT
Wij zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van een product alles is. Daarom houden wij vast aan onze kwaliteitsnormen en vertrouwen wij op 120µ dikke PE-folie. Dit zorgt ervoor dat de zonnefolie stabiel blijft en perfect past, zelfs bij regen of storm.


LANGER ZWEMSEIZOEN
Een externe zwembadverwarming zal veel efficiënter werken, aangezien de aangevoerde warmte niet onmiddellijk weer kan ontsnappen. Dat stelt u in staat het zwemseizoen te verlengen.


VERWARMEN
Invallend licht wordt door het zonnefolie omgezet in warmte. Hierdoor stijgt de temperatuur van het water zonder dat u een externe zwembadverwarming hoeft in te schakelen.


WARMTE-ISOLATIE
Tijdens koele nachten daalt de watertemperatuur van het zwembad vaak aanzienlijk. Met een zonnefolie kunt u het warmteverlies drastisch verminderen. Een zonnefilm verhoogt ook de efficiëntie van een externe zwembadverwarming.


WATERVERDAMPING
Met een zonnefolie kunt u ook uw waterkosten verlagen. Door het direct op het water te plaatsen wordt de verdamping tot een minimum beperkt.
Onze zonnefolie heeft een materiaaldikte van 120 my (0,12 mm), wat een goede thermische isolatie en opwarming van de watertemperatuur garandeert.


SCHOON WATER
Een zwembad moet altijd worden afgedekt als het niet in gebruik is. Dit voorkomt dat er vuil, bijvoorbeeld bladeren, in het zwembad terechtkomt. Het gevolg is dat u minder waterverzorgingsproducten hoeft te gebruiken en dat de zwembadfilter minder belast wordt.

SKU
9999941638399
Gewicht
2,635.00 kgs
Toepassingsgebied
Buitenzwembad
Leveringsomvang

1x Zonnefolie

Speciale Kenmerken
  • Milieuvriendelijk en economish verwarmen van uw zwembadwater met de energie van de zon
  • Doet eveneens dienst als thermische isolatie voor reeds verwarmd water
  • Drijft op het wateroppervlak
  • Beschermt het zwembad tegen verontreinigingen en gaat het verdampen van het zwembadwater tegen
  • Het folie is licht, zodat het makkelijk te hanteren is
  • Minder schoonmaakwerk
  • Langer zwemseizoen
  • Leverbaar in diverse maten
  • Kan op de gewenste maat worden geknipt
Brand
Arebos
Daimeter
3.05 cm
Materiaal
PE (polyethyleen)
Dikte Materiaal
12 mm
Aantal Pakketten
1
Vorm
Rond
Selecteer een variant om meer technische details van het product te zien.
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?