Cart

Warmestraler Wandmontage, 2000W

Vanaf € 58,90 Normale prijs € 74,90

*incl. 21TW., vrij van verzendkosten

|
OP VOORRAAD
Nog %1 beschikbaar
SKU
9999919723608

Wanneer de temperaturen beginnen te dalen, produceert deze warmtestraler van AREBOS infraroodwarmte voor het afzonderlijk verwarmen van terrassen, garages en buitenruimtes. Perfect voor restaurants, evenementen of achtertuinen.
Deze flexibele warmteverdeler wordt geleverd met bevestigingsmaterialen voor snelle installatie en verwijdering. Met een verwarmingsvermogen van 2000 W is deze kachel bijzonder krachtig.
Kies uit 3 verwarmingsniveaus (750W / 1500W / 2000W). De AREBOS-warmtestraler is dankzij de infraroodtechnologie bovendien uiterst efficiënt: De warmte straalt niet uit naar de omgevingslucht maar richt zich specifiek op mensen in de omgeving.
Daarnaast is het apparaat eenvoudig in gebruik. U hoeft zich niet eens dicht in de buurt van de kachel te bevinden. Gebruik simpelweg de afstandsbediening om het apparaat op eenvoudige en handige wijze te bedienen. Met de AREBOS warmtestraler verleng je het buitenseizoen en blijf je genieten van heerlijke momenten in de frisse lucht met je dierbaren.


LAAG VERBLINDINGSNIVEAU: 100% WARMTE, 80% MINDER LICHT
Traditionele infrarood kachels zonder anti-verblindingstechnologie produceren niet alleen warmte, maar genereren ook helder, intensief oranjeroodachtig licht. De twee kortegolf-infraroodbuizen van de radiator verminderen daarentegen de helderheid van het licht met 80 procent, waardoor de werkomgeving minder sterk wordt verlicht – en dat met een verwarmingsvermogen van 100 procent.


IP65 STRAALWATERDICHT
De wandkachel is ideaal voor gebruik in serres, zomerhuisjes of op verkoopstands. Door de straalwaterdichte behuizing, kan de verwarming ook op buitenmuren (bijv. In rookruimtes van restaurants) worden geïnstalleerd en gebruikt.


FUNCTIONEEL WANDAPPARAAT
De AREBOS-warmtestraler is bedoeld voor ruimtebesparende montage aan de wand. De hele kachel is kantelbaar en kan worden vastgezet om een ideale warmteafgifte te bereiken. Zowel de bevestigingsmaterialen als een handleiding met montage- en bedieningsinstructies zijn bij de levering inbegrepen.


MAXIMALE BESCHERMING
De nobele AREBOS kachel heeft een beschermrooster dat jou en je dierbaren beschermt tegen onvoorzichtigheid en verwondingen.


BIJZONDER SLIM
De meegeleverde afstandsbediening biedt niet alleen het gemak om alle belangrijke verwarmingsfuncties zittend te bedienen - u kunt ook van binnenuit voorverwarmen!


AREBOS VERWARMINGSRADIATOR
Richt je tuin of terras opnieuw in en creëer een oase van welzijn met de verschillende warmtestralers van AREBOS! Bij ons vind je alles om de gezelligheid van je woonkamer naar buiten te verplaatsen.

SKU
9999919723608
Gewicht
2.30 kgs
Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Apparatuur

Afstandsbediening

Speciale Kenmerken
  • Warmte-instellingen: 3 (750W, 1500W, 2000W).
  • Kabellengte: 1,7 m
  • Geschikt voor ruimtes van 8-20 m².
  • Beschermingsklasse: IP65, beschermd tegen waterstralen.
  • Afmetingen: 63 x 16,5 x 10,5 cm (B x D x H)
Geschiktheidsgebied
Buitenruimte
Timerfunctie
Nee
Brand
Arebos
Leveringsomvang

1x Warmtestraler
1x Afstandsbediening
1x Bevestigingsmateriaal
1x Handleiding

Materiaal
Aluminium
Afstandsbediening
Ja
Kabellengte
1.7 m
Hoogte
10.5 cm
Helling
60 °
LED Display
Nee
Lengte
63 cm
Materiaal Behuizing
Aluminium
Materiaal verwarmingselementen
Infrarood
Maximale Kracht
2000 W
Aantal Pakketten
1
IP - Beschermingsklasse
IP65
Vorm
Rechthoekig
Statief
Nee
Soort Montage
Wandmontage
Type Stekker
Euro Platte Stekker ( Type C-CEE 7/16 )
Type Voeding
Netaansluiting
Muurbeugel Incl.
Ja
Breedte
16.5 cm
Selecteer een variant om meer technische details van het product te zien.
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?