Cart

Warmestaler 2500W met Statief

Vanaf € 79,90

* incl.21% BTW., vrij van verzendkosten

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
Nog %1 beschikbaar
SKU
9999978535697

Wanneer de temperaturen beginnen te dalen, genereert de warmtestraler van AREBOS-infraroodwarmte voor de afzonderlijke verwarming van terrassen, garages en buitengebieden. Perfect voor restaurants, evenementen of eigen achtertuinen. Deze flexibele verwarming is voorzien van een in hoogte verstelbaar statief, zodat de verwarming eenvoudig kan worden geplaatst en verwijderd, en een afstandsbediening voor eenvoudige bediening.  
Met een verwarmingsvermogen van 2500 W is deze verwarmer zeer krachtig. De infraroodtechnologie zorgt ervoor dat deze warmtestraler van AREBOS uiterst efficiënt is: warmte straalt niet uit naar de omgevingslucht, maar naar mensen in de nabije omgeving.
Deze stille warmtestraler is vooral in de horeca erg populair, zeker als het gaat om het welzijn van klanten in buitenruimtes. Dankzij het meegeleverde materiaal voor wandmontage kan de verwarming in elk interieur worden geïnstalleerd. De infrarood warmtestraler van AREBOS genereert met één druk op de knop een aangename, comfortabele warmte zonder lang voorverwarmen.
De afstandsbediening maakt het bedienen van deze infrarood warmtestraler eenvoudig: het in- of uitschakelen of het instellen van de timer is allemaal zeer eenvoudig met behulp van de knoppen naast het led-indicatielampje of met behulp van de mobiele afstandsbediening. Het toestel beschikt over dre verschillende warmte-instellingen: 850 W, 1650 W en 2500 W.  De verwarming kan worden gekanteld voor een optimale warmteverdeling.  
Geurvrij, zonder condensatie en stil – dat zijn slechts enkele van de indrukwekkende eigenschappen van deze warmtestraler van AREBOS. De verwarming veroorzaakt geen stofturbulentie waardoor deze infrarood warmtestraler ook geschikt is voor mensen met allergieën.


LAGE VERBLINDINGSFACTOR: 100% WARMTE, 80% MINDER LICHT
Conventionele infraroodstralers zonder anti-verblindingstechnologie produceren niet alleen warmte, maar genereren ook een helder en intens roodachtig/oranje licht. De twee kortegolf-infraroodbuizen van deze warmtestraler verminderen de helderheid van het licht echter met 80 procent. Het gebruiksgebied wordt dus minder fel verlicht – terwijl 100% van het verwarmingsvermogen behouden blijft.


IP20 BESCHERMING TEGEN VASTE BUITENLANDSE LICHAMEN
De straalkachel is perfect voor gebruik in serres, zomerhuisjes of verkoopstanden. Dankzij de behuizing die beschermd is tegen contact met vaste vreemde voorwerpen, kun je de radiator veilig gebruiken.


EENVOUDIGE BEDIENING
In feite kunnen alle functies worden bediend vanaf het bedieningspaneel van de kachel – en het verwarmingsniveau kan worden afgelezen met een korte blik op het LED-indicatielampje. Daarnaast beschikt dit toestel over een 24-uurstimer.


PERFECTE ORIËNTATIE
De grote kantelhoek zorgt ervoor dat het apparaat eenvoudig kan worden aangepast aan de bedrijfsomstandigheden. De opgewekte warmte is schoon, niet-condenserend, stofvrij en geur- en geluidloos.


EENVOUDIGE MONTAGE
De flexibele beugel maakt montage op een muur of plafond mogelijk – of op een in hoogte verstelbaar statief. Neem de warmte gewoon met u mee. Zowel het bevestigingsmateriaal als een handleiding met montage- en bedieningsinstructies zijn bij de levering inbegrepen.


AREBOS WARMTESTRALER
Maak van uw achtertuin of veranda uw eigen comfortabele oase met de verschillende verwarmingstoestellen van AREBOS! Wij bieden alles wat u nodig hebt om de gezelligheid van uw woonkamer naar buiten te brengen.

SKU
9999978535697
Gewicht
2,614.00 kgs
Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Apparatuur
  • Afstandsbediening
  • Statief
  • Bevestigingsmateriaal
Speciale Kenmerken
  • Low-Glare
  • Telescopische voet
  • Afstandsbediening
  • Timer
Geschiktheidsgebied
Buitenruimte
Timerfunctie
Ja
Brand
Arebos
Leveringsomvang

1x Warmtestraler
1x Afstandsbediening
1x Telescopische voet
1x Bevestigingsmateriaal
1x Handleiding

Materiaal
Aluminium
Afstandsbediening
Ja
Kabellengte
2 m
Verwarmingsniveaus
Fase 1 - 850 W, Fase 2 - 1650 W, Fase 3 - 2500 W
Hoogte
175 cm
Helling
90 °
LED Display
Nee
LED Verlichting
Ja
Lengte
86 cm
Materiaal Behuizing
Aluminium
Materiaal verwarmingselementen
Infrarood
Maximale Kracht
2500 W
Aantal Pakketten
1
IP - Beschermingsklasse
IP20
Vorm
Rechthoekig
Statief
Ja
Soort Montage
Wandmontage, Plafondmontage, Driepoot
Type Stekker
Euro Platte Stekker ( Type C-CEE 7/16 )
Type Voeding
Netaansluiting
Muurbeugel Incl.
Ja
Breedte
115 cm
Selecteer een variant om meer technische details van het product te zien.
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?