Cart

Verwarmd vest met oplaadbare batterij 10000 mAh

Vanaf € 59,90 Normale prijs € 69,90

*incl. 21TW., vrij van verzendkosten

|
OP VOORRAAD
Nog %1 beschikbaar
SKU
9999944837791

AREBOS verwarmd vest met oplaadbare batterij

Het verwarmde vest, met geïntegreerde verwarming, kan het best gebruikt worden in de vrije tijd of voor sport, skiën, kamperen, wandelen. Ons AREBOS verwarmingsvest doet het uitzonderlijk goed op het gebied van kwaliteit en prestaties.

Het verwarmingsvest heeft 3 verschillende instelbare temperaturen van 38 °C tot 60 °C. Als je dit vest eenmaal gedragen hebt, kun je je het dagelijks leven niet meer voorstellen zonder. Want elke outdoorliefhebber kent de momenten waarop je het koud krijgt, hoe goed je ook bent voorbereid. Regen, sneeuw of zelfs een wasbeurt in de wasmachine hebben geen invloed op de jas.

Belangrijk: Het is ten strengste verboden om elektriciteit te gebruiken voor natte kleding. Schakel de stroom uit als je nat wordt in de regen.


3 TEMPERATUURINSTELLINGEN
Met 3 warmtestanden, laag, medium en hoog, biedt het verwarmingsvest de warmte die u wenst. Selecteer het gewenste warmteniveau en stel de temperatuur in die bij u past. Rood-hoge temperatuur (60 °C), wit-gemiddelde temperatuur (45 °C), blauw-lage temperatuur (38 °C).


9 VERWARMINGSZONES VAN KOOLSTOFVEZEL
Verwarmd vest met 9 verwarmingszones op de nek, rug en buik. Na het aantrekken voelt u zich omgeven door verwarming. De verwarmingszones warmen snel op in 10 seconden.


INGEBOUWDE BINNENZAK
De ingebouwde zak biedt een veilige en handige manier om je meegeleverde powerbank of belangrijke spullen binnen handbereik op te bergen. Hierdoor heb je geen extra rugzak nodig. Sluit het vest gewoon aan via de gemakkelijk toegankelijke oplaadpoort.


INCL. TÜV-GETESTE POWERBANK
Gezien het grote aantal verwarmingsoppervlakken is een krachtige powerbank/accu noodzakelijk. De verwarmde jas wordt geleverd met een sterke en TÜV-gecertificeerde powerbank. De powerbank kan ook worden gebruikt om smartphones en andere mobiele apparaten op te laden.

EENVOUDIGE REINIGING & ONDERHOUD
Kies een neutraal reinigingsmiddel en zorg ervoor dat de watertemperatuur lager is dan 30 °C. Verwijder de powerbank en plaats de beschermkap op de USB-poort en was de jas met de hand of in de machine (in de waszak) en gebruik de gewassen kleding na natuurlijk luchten en drogen. Niet draaien, bleken of uitwringen.


LICHT & COMPACT
Het vest, met oplaadbare batterij van AREBOS, zorgt voor een comfortabele draagervaring met een intelligent ontwerp. Gemaakt van lichtgewicht koolstofvezel, ondersteunt deze verwarmde bodywarmer hand / machine / droog wassen. Comfortabel en soepel aanvoelend, warmte voor de hele winter zonder grote jas. Het is een perfect cadeau voor familie of vrienden.


INTELLIGENT DUAL-CONTROL ONTWERP
Het vest heeft negen verwarmingszones, de "FRONT" knop regelt de verwarmingszones voor de buik en de nek, de "BACK" knop regelt de verwarmingszones voor de rug. De voor- en achterkant kunnen dus afzonderlijk en onafhankelijk van elkaar verwarmd worden. Bovendien kunt u 3 verschillende verwarmingsniveaus instellen, temperatuur en verwarmingszone zijn vrij te kiezen.


IDEAAL GESCHIKT
Het AREBOS-gilet met verwarmingsfunctie is ideaal voor wandelaars, fietsers, wegwerkers, medewerkers van koelhuizen en wintersporters. Het gilet is ook ideaal voor sporters, omdat het dun en sportief is, kunt u het gemakkelijk over uw sportkleding dragen.

SKU
9999944837791
Kleur
Zwart
Leveringsomvang
 • 1x Verwarmd vest
 • 1x Powerbank
 • 1x Handleiding
Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Buitenmateriaal
Polyester
Set Omvat
1x Verwarmd vest 1x Powerbank 1x handleiding
Speciale Kenmerken
 • 9 infrarood verwarmde lichaamszones: Nek, buik, boven- en onderrug
 • 3 warmteniveaus: 38° / 45° / 60° graden
 • Verwarming binnen enkele seconden met gezonde infrarood technologie
 • Incl. powerbank 10000 mAh TÜV getest
 • Modieus eenvoudig ontwerp
 • Unisex verwarmingsgilet voor mannen en vrouwen
 • Eenvoudige reiniging & onderhoud - geschikt voor de wasmachine
 • Gevoed door veilige 5 V spanning via USB-kabel - de USB-stekker is compatibel met de meeste powerbanks op de markt
 • Elk verkrijgbaar in de maten S / M / L / XL / XXL
Brand
Arebos
Aantal Pakketten
1
Prestaties powerbank
10000 mAh/37Wh
Powerbank Batterijtype
Powerbank Batterijtype: Li-Polymeer
Powerbank Input
5V-2.4A , 9V-2.4A , 12V-1.8A (USB-C), 5V-2A , 9V-2A (Micro-USB)
Powerbank Output
5V-3A ; 9V-2A ; 12V-1,5A(USB-C), 5V-3a ; 9V-2A ; 12V-1,5A(USB-1), 5V-2A(USB-2)
Powerbank Total Input
Powerbank Total Input: 22W(max)
Powerbank Output
Powerbank Total Output: 18W(max)
Type Stekker
USB 2.0
Selecteer een variant om meer technische details van het product te zien.
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?