Cart

Zwembadreiniger

← Zwembadaccessoires
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Arebos zwembadreinigers zijn hoogwaardige reinigingsapparaten die speciaal zijn ontwikkeld voor het efficiënt reinigen van zwembaden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende versies, waaronder een vloerzuigborstel met telescopische paal, een schepnet of een meerdelige reinigingsset.

De vloerzuigborstel met telescopische steel maakt het mogelijk om de bodem van het zwembad grondig schoon te maken door eenvoudig vuil, bladeren en ander afval op te zuigen. Met de telescopische steel kan de lengte worden aangepast om zelfs moeilijk bereikbare plekken te bereiken.

Het schepnet is bijzonder geschikt voor het verwijderen van groter vuil zoals bladeren, insecten of andere drijvende voorwerpen van het wateroppervlak. Dankzij het robuuste net kunnen deze gemakkelijk uit het zwembad worden gevist.

De meerdelige schoonmaakset biedt een complete oplossing voor het schoonmaken van het zwembad, omdat deze verschillende schoonmaakgereedschappen bevat, zoals een vloerborstel, een schepnet, een telescopische paal en eventueel ook een zwembadrobot of een stofzuiger. Zo heeft de zwembadeigenaar alle benodigde hulpmiddelen bij de hand om het zwembad schoon en goed onderhouden te houden.

In het algemeen worden de Arebos zwembadreinigers gekenmerkt door hun hoge kwaliteit, duurzaamheid en efficiënte reinigingsprestaties, waardoor ze een betrouwbare oplossing bieden voor het onderhoud van zwembaden van alle groottes.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?