Cart

Verwarming op zonne-energie

← Zwembadaccessoires
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Arebos zonneboilers met warmtegeleidende buizen of slangen zijn innovatieve systemen om zonne-energie te gebruiken om water te verwarmen zonder dat er zonnepanelen nodig zijn. Deze verwarmers bestaan uit een netwerk van buizen of slangen die worden verwarmd door zonnestraling. De buizen of slangen zijn bekleed met een warmtegeleidend materiaal dat de warmte efficiënt absorbeert en overdraagt aan het water of de lucht die er doorheen stroomt.

Arebos zonneboilers kunnen worden gebruikt om zwembaden te verwarmen. Ze zijn bijzonder milieuvriendelijk omdat ze gebruik maken van zonne-energie, een hernieuwbare energiebron, en dus de CO2-uitstoot verminderen.

Door gebruik te maken van warmtegeleidende buizen of slangen zonder zonnepanelen, zijn deze verwarmers vaak goedkoper en eenvoudiger te installeren dan conventionele zonneboilersystemen. Ze vragen ook minder onderhoud en hebben een langere levensduur. Arebos biedt verschillende modellen en maten om aan de verschillende eisen en behoeften van consumenten te voldoen.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?