Cart

Oprolmechanisme Zwembad

← Zwembadaccessoires
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Een eigen zwembad nodigt je uit om te zwemmen en te ontspannen na een drukke dag. Een echte droom, ware het niet dat een zwembad veel werk met zich meebrengt. Het belangrijkste is om het water schoon te houden. Een zwembadfolie maakt dit veel gemakkelijker.

AREBOS zwembadroller: Het zwembad alleen afdekken of afdekken is alleen mogelijk met veel inspanning. Met de AREBOS zwembadroller is dit geen probleem meer. Met dit apparaat kunt u uw zwembadafdekking in een handomdraai en met weinig moeite op- of afrollen.

Eenvoudige bevestiging aan het oprolmechanisme: Je kunt elk zwembadzeil aan het oprolmechanisme bevestigen met de bijgeleverde klemmen. Met de rem kun je het apparaat in zijn huidige positie vergrendelen. Je vindt het zwembadoprolmechanisme in twee maten in ons assortiment.

Geschikt voor je zwembad: Het oprolmechanisme voor zwembadfolie 1 - 6m kan stevig in de grond worden verankerd. Montageklemmen voor bevestiging aan een bovengronds zwembad worden meegeleverd. De lengte is traploos verstelbaar van 1,05 tot 6,15 m, afhankelijk van de grootte van je zwembad. Je kunt elk type zeil bevestigen met de bijgeleverde klemmen: De solarfoliehaspel 3 - 5,70 m is eenvoudig te verplaatsen dankzij de 2 wielen. De lengte is traploos verstelbaar van 3 tot 5,70 m, afhankelijk van de grootte van je zwembad. Je kunt elk zeil bevestigen met de bijgeleverde klemmen. Met de rem kun je het apparaat vergrendelen in zijn huidige positie.

Uitgebreide zwembadaccessoires van AREBOS: Bij ons oprolmechanisme kunt u een zonnefolie van AREBOS kopen. Deze hebben verschillende voordelen ten opzichte van een conventionele zwembadafdekking. Ze verwarmen het water, houden de watertemperatuur ook na koele nachten op een aangenaam niveau en beperken de verdamping tot een minimum.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?