Cart

Taal

Valuta

Kleine Opvoerinstallatie

← Pompen
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Kleine Pompstation 600W
    € 94,90
    Uitverkocht
    Toon Artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Arebos kleine opvoerinstallatie is een compacte en krachtige oplossing voor de afvoer van afvalwater in gebouwen waar geen natuurlijk afschot naar de afvoer is. Deze opvoerinstallatie kan efficiënt afvalwater uit sanitaire voorzieningen zoals toiletten, wastafels, douches en gootstenen pompen en afvoeren naar het dichtstbijzijnde riool of afvoersysteem.

De kleine opvoerinstallatie is eenvoudig te installeren en vereist minimaal onderhoud. Hij is uitgerust met een krachtige snijder die vaste deeltjes in het afvalwater versnippert om verstoppingen te voorkomen en een soepele werking te garanderen.

Dankzij het compacte ontwerp neemt de Arebos kleine opvoerinstallatie weinig ruimte in beslag en kan ze gemakkelijk in kleine ruimtes of onder gootstenen geïnstalleerd worden. Hij werkt stil en heeft een betrouwbare pomptechnologie die zorgt voor een continue en efficiënte afvoer van afvalwater.

De Arebos kleine opvoerinstallatie is een ideale oplossing voor gebruik in privéwoningen, kantoorgebouwen, restaurants, hotels en andere gebouwen waar een betrouwbare afvoer van afvalwater vereist is, maar er geen natuurlijke helling naar de afvoer is.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?