Cart

Veiligheidsnet

← Accessoires voor Trampolines
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De Arebos trampoline springmatten bieden een optimale oplossing voor het vernieuwen of vervangen van het springoppervlak van je trampoline. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder 244 cm, 305 cm, 366 cm, 396 cm en 430 cm diameter, en passen perfect bij de meest gangbare trampolinematen op de markt.

De springmatten zijn verkrijgbaar in verschillende versies, elk met een specifiek aantal ogen voor een gemakkelijke en veilige bevestiging aan het frame. De beschikbare aantallen ogen variëren van 48 tot 96 om een optimale pasvorm te bieden voor verschillende trampolinemodellen.

De Arebos trampoline springmatten zijn gemaakt van slijtvast en hoogwaardig polypropyleen materiaal en zijn duurzaam en veerkrachtig. Ze zijn speciaal ontworpen om de eisen van intensieve springactiviteiten te weerstaan en zorgen voor een veilige en comfortabele springervaring.

Met deze springmatten kunt u de levensduur van uw trampoline verlengen en de veiligheid en springprestaties verbeteren. Of het nu voor persoonlijk gebruik thuis is of voor gebruik in openbare faciliteiten zoals scholen of recreatiecentra, de trampoline springmatten van Arebos bieden een betrouwbare oplossing voor al uw trampolinebehoeften.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?