Cart

Veiligheidsnet en randafdekking

← Accessoires voor Trampolines
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

2 3 4
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De trampolinerandhoezen van Arebos bieden optimale veiligheid voor trampolinegebruikers van alle leeftijden. De verschillende randbeschermers passen op trampolines met verschillende diameters, waaronder 244 cm, 305 cm, 366 cm, 396 cm, 430 cm, 460 cm en 490 cm. De randafdekkingen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder groen, blauw, rood, meerkleurig en lichtgroen om aan individuele voorkeuren te voldoen.

De randafdekkingen zijn ontworpen om de veren van de trampoline effectief af te dekken, waardoor het risico op letsel tijdens het springen tot een minimum wordt beperkt. Ze zorgen voor extra demping en veiligheid, vooral voor kinderen die graag op de trampoline spelen.

Naast de bescherming van de veren kan de set ook een veiligheidsnet bevatten, dat verdere bescherming biedt tegen vallen en verwondingen. Het net is meestal zwart van kleur, zodat het goed zichtbaar is en tegelijkertijd een esthetische toevoeging aan de trampoline vormt.

Over het geheel genomen bieden de randafdekkingen voor trampolines van Arebos een combinatie van functionaliteit, veiligheid en stijl voor een optimale trampoline-ervaring.

Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?