Cart

Trampolinehoes 430 cm

€ 29,90

* incl.21% BTW., vrij van verzendkosten

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
SKU
4260551584749
Product Image

Snelle en eenvoudige bevestiging
De afdekking wordt gekenmerkt door zijn gebruiksvriendelijke ontwerp, waardoor hij snel en eenvoudig op de trampoline kan worden bevestigd. Met de geïntegreerde elastische banden aan de uiteinden kan de afdekking veilig en stevig aan het trampolineframe worden bevestigd, zodat deze zelfs bij harde wind op zijn plaats blijft.

Product Image 2

Duurzaam materiaal van hoge kwaliteit
Het gebruik van 130 g/m² PE-materiaal garandeert niet alleen een scheurbestendige kwaliteit, maar ook een uitzonderlijke duurzaamheid. Dit robuuste materiaal beschermt je trampoline effectief tegen beschadiging en weersinvloeden en zorgt ervoor dat hij jarenlang in goede staat blijft.

Product Image 3

Gemakkelijk te onderhouden en snel schoon te maken
Het dekzeil is gemaakt van waterafstotend materiaal, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent is. Gewoon afspoelen met water en vuil en puin kunnen gemakkelijk worden verwijderd, waardoor het veel gemakkelijker wordt om je trampoline te onderhouden.

Product Image 4

Weerbestendig en UV-bestendig
Het zeil biedt uitgebreide bescherming tegen verschillende weersomstandigheden. Het is niet alleen waterafstotend, maar ook UV-bestendig, wat je trampoline beschermt tegen schade door de zon, zoals verbleken en verbrossing van het materiaal.

Product Image 5

Gemakkelijk op te bergen en te vervoeren
Het dekzeil kan gemakkelijk worden opgevouwen, wat het opbergen en vervoeren vereenvoudigt. Dit maakt het bijzonder praktisch voor trampoline-eigenaars die op zoek zijn naar een snelle en eenvoudige oplossing om hun trampoline winterklaar te maken of tijdelijk te beschermen.

Product Image 6

Veelzijdige toepassing
Het dekzeil is geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en biedt een flexibele oplossing voor het beschermen van je trampoline. Of je je trampoline nu wilt opbergen in de winter of gewoon wilt beschermen tegen de volgende regenbui, deze hoes is een betrouwbare keuze.

SKU
4260551584749
Kleur
Zwart
Toepassingsgebied
outdoor
Leveringsomvang

1x dekzeil
1x gebruiksaanwijzing

Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Speciale Kenmerken
  • Snelle en makkelijke bevestiging
Sport
Sprong
Brand
Arebos
Daimeter
430 cm
Bevestigingstype
Bevestiging met elastiekjes
Eigenschappen Oppervlak
UV-bestendigheid, weerbestendig
Materiaal
130 g/m² PE
Modelnaam
AR-HE-TARP430
Aantal Pakketten
1
Breedte
430 cm
Productfamilie
Trampoline Tarpaulin
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?