Cart

Taal

Valuta

Terrasstraler 1500W incl. LED

Vanaf € 124,90 Normale prijs € 131,90

* incl.21% BTW., vrij van verzendkosten

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
Nog %1 beschikbaar
SKU
9999979454718

Wanneer de temperaturen beginnen te dalen, genereert de warmtestraler van AREBOS infraroodwarmte voor de afzonderlijke verwarming van terrassen, garages en buitengebieden. Perfect voor restaurants, evenementen of eigen achtertuinen. Deze veelzijdige warmtedispenser is eenvoudig te installeren en te de-installeren.
Met een verwarmingsvermogen van 1500 W is deze verwarmer zeer krachtig. De infraroodtechnologie zorgt ervoor dat deze warmtestraler van AREBOS uiterst efficiënt is: warmte straalt niet uit naar de omgevingslucht, maar naar mensen in de nabije omgeving.
Daarnaast is het apparaat zeer eenvoudig in gebruik. U hoeft het apparaat niet aan te raken – u kunt het eenvoudig en met gemak bedienen met de afstandsbediening.
De geïntegreerde LED-verlichting is eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening en zorgt bovendien voor de perfecte sfeer!


LAGE VERBLINDINGSFACTOR: 100% WARMTE, 80% MINDER LICHT
Conventionele infraroodstralers zonder anti-verblindingstechnologie produceren niet alleen warmte, maar genereren ook een helder en intens roodachtig/oranje licht. De twee kortegolf-infraroodbuizen van deze warmtestraler verminderen de helderheid van het licht echter met 80 procent. Het gebruiksgebied wordt dus minder fel verlicht – terwijl 100% van het verwarmingsvermogen behouden blijft.


SPATWATERDICHT CONFORM BESCHERMINGSKLASSE IP55
De terrasstraler is perfect voor gebruik in serres, vrijstaande huizen of verkoopstands. Dankzij de spatwaterdichte behuizing kan de verwarmer ook buiten worden gebruikt, bijv. op balkons of terrassen. Alle functies kunnen worden bediend via het bedieningspaneel op de verwarmer – en het ingebouwde LED-display geeft bijvoorbeeld aan welk verwarmingsniveau momenteel is ingesteld.


INGEBOUWDE KANTELBEVEILIGING
De ingebouwde kantelbeveiliging schakelt de verwarmer automatisch uit als deze valt of wordt omgestoten.


INFRAROODAFSTANDSBEDIENING
Met de meegeleverde infraroodafstandsbediening kunt u alle functies uitvoeren, zelfs als u zich niet in de buurt van de verwarmer bevindt. Maak het uzelf gemakkelijk!


KIES JE KLEUR
Met de AREBOS LED warmtestraler kunt u kiezen uit 16 verschillende kleuren en voor elke gelegenheid en stemming de juiste kleur vinden.


VERLICHTINGSEFFECTEN & DIMFUNCTIE
Naast de verschillende kleuren kun je kiezen uit 4 lichteffectmodi - ook dim je het licht met een druk op de knop tot de gewenste intensiteit.

SKU
9999979454718
Gewicht
2,544.00 kgs
Leeftijdsaanbeveling
vanaf 18 jaar
Relevantie van Gevaarlijke Goederen
Nee
Apparatuur
  • Afstandsbediening
Speciale Kenmerken
  • Hoogwaardige low-glare-technologie vermindert de hoeveelheid zichtbaar licht tot 80% in vergelijking met conventionele infraroodstralers - ca. 6.000 uur licht
  • Krachtige 1500 watt "low-glare infraroodbuizen" zorgen voor een gelijkmatige en gerichte warmteverdeling zonder voorverwarmen
  • De warmte wordt geruisloos en stofvrij verdeeld door een ventilator, zodat astma- en allergiepatiënten vrij kunnen ademen in de directe omgeving van de warmtestraler
  • Inclusief LED-verlichting met 16 kleuren, 4 lichteffecten en 9 helderheidsniveaus
  • Dimfunctie & 4 lichteffecten
  • Beschermingsgraad IP55 & beschermrooster
  • Kantel afstuderen
  • Afstandsbediening
Geschiktheidsgebied
Buitenruimte
Timerfunctie
Nee
Brand
Arebos
Leveringsomvang

1x Warmtestraler
1x Afstandsbediening
1x Handleiding

Materiaal
Aluminium
Afstandsbediening
Ja
Kabellengte
1.8 m
Hoogte
110 cm
LED Display
Nee
LED Verlichting
Ja
Lengte
30 cm
Materiaal Behuizing
Aluminium
Materiaal verwarmingselementen
Infrarood
Maximale Kracht
1500 W
Aantal Pakketten
1
IP - Beschermingsklasse
IP55
Vorm
Rechthoekig
Statief
Nee
Type Voeding
Netaansluiting
Muurbeugel Incl.
Nee
Breedte
30 cm
Selecteer een variant om meer technische details van het product te zien.
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?