Cart

Puppy box 8-delig 80 cm met beschermend dekzeil

€ 77,90

* incl.21% BTW., vrij van verzendkosten

|
Levertijd 2-4 Werkdagen
OP VOORRAAD
SKU
4252023115742
Product Image

Robuuste materialen
Dit konijnenhok is gemaakt van hoogwaardige, robuuste materialen die speciaal geselecteerd zijn om bestand te zijn tegen dagelijks gebruik. De gaaswanden zijn weerbestendig, stabiel en resistent. De stabiele constructie zorgt voor een lange levensduur van de box.

Product Image 2

Eenvoudige montage en transport
De box kan snel en eenvoudig worden opgezet zonder speciaal gereedschap. Hij kan ook worden opgevouwen om ruimte te besparen, waardoor opslag en transport gemakkelijker worden. Dit benadrukt het gebruiksgemak en de praktische bruikbaarheid van het product.

Product Image 3

Gebruik binnenshuis
Binnenshuis is de puppyren een veilige en gecontroleerde plek voor je puppy. Het biedt de mogelijkheid om toezicht te houden op je puppy in huis terwijl hij speelt of rust in een beschermde ruimte. Dit is vooral handig als u hem wilt beschermen tegen gevaarlijke gebieden of activiteiten. De box creëert een duidelijke grens en beschermt uw meubels tegen mogelijke schade.

Product Image 4

Gebruik buiten
Buiten is het konijnenhok een echte traktatie voor uw pup. Het laat je huisdier de frisse lucht opsnuiven, in de tuin spelen en het buitenleven verkennen, terwijl je volledige controle hebt over zijn veiligheid en gedrag. De weerbestendige overkapping beschermt uw pup tegen de elementen en zorgt ervoor dat hij comfortabel en veilig buiten kan spelen, zelfs in de regen of felle zon.

Product Image 5

Grote speel- en knuffelruimte
De puppybox creëert een veelzijdige omgeving die voldoet aan de verschillende behoeften van je puppy. Het biedt ruimte voor plezier en ontspanning en bevordert de fysieke en mentale ontwikkeling en het welzijn van je huisdier. Een comfortabel en zacht bed of deken kan worden toegevoegd om een perfecte knuffel- en slaapomgeving te creëren.

Product Image 6

Verstelbare vormen
Deze cavia kooi biedt de flexibiliteit om de vorm aan te passen aan jouw behoeften. Rechthoekig, vierkant of rond, je kunt de vorm van de box aanpassen aan je huidige behoeften en beschikbare ruimte. Dit geeft je volledige controle over de ruimte die je puppy gebruikt en stelt je in staat om het veilig en comfortabel te maken, precies zoals jij dat wilt.

Product Image 7

Incl. beschermend dekzeil
Het dekzeil voor deze puppybox biedt extra bescherming op warme zomerdagen. Het beschermt je puppy tegen het intense zonlicht en zorgt ervoor dat hij buiten kan spelen zonder oververhit te raken. Zo kan je puppy veilig buiten spelen en genieten van de frisse lucht.

Product Image 7

Veiligheid
Je kunt er zeker van zijn dat de box stevig en stabiel is, zonder risico op omvallen of instorten. Of je puppy nu speelt, springt of ravot, de box biedt een stabiele en veilige omgeving. Om ervoor te zorgen dat je slimme viervoeters zonder toezicht in de box kunnen blijven, is onze deur ook voorzien van een dubbel slot.

SKU
4252023115742
Gewicht
3,184.00 kgs
Kleur
Zwart-zilver
Toepassingsgebied
Binnen en buiten
Leveringsomvang
  • 1x Puppyren (7x gaaselementen zonder deur)
  • 1x Netelement met deurtje
  • 8x Stangen voor stabielere bevestiging in de grond
  • 1x Dekzeil
  • 1x Gebruiksaanwijzing
Apparatuur

Met weerbestendig dekzeil

Brand
Arebos
Materiaal frame
Metaal
Hoogte
80 cm
Lengte
80 cm
Modelnaam
AR-HE-WL80
Aantal Pakketten
1
Breedte
80 cm
Diagonaal in achthoekige vorm
210 cm
Afmetingen in rechthoekige vorm
ca. 246 x 83 cm
Afmetingen in vierkant
163 x 163 cm
Afmetingen van elke roosterwand
80 cm
Afstand van tegenoverliggende zijden in achthoekige vorm
200 cm
Afmetingen deur
62 x 32 cm
Maaswijdte
ca. 3,8 x 15 cm
Vormen
Achthoek, rechthoek, L-vorm, vierkant
Oppervlaktebehandeling
poederlak
Materiaal dekzeil
Terylene190 speciale stof, gaasnet
Productfamilie
Puppy playpen
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?