Cart

Taal

Valuta

PU kruiwagenwiel van massief rubber met as

€ 24,90
|
Levertijd 2-4 Werkdagen
UIT VOORRAAD
SKU
4252023115957
Product Image

Robuust & duurzaam
Dit product wordt gekenmerkt door zijn duurzaamheid en robuustheid. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om de ontberingen van dagelijks gebruik te doorstaan. Reken erop dat dit product jarenlang zijn kwaliteit en functionaliteit behoudt.

Product Image 2

Hoog draagvermogen
Met een hoog draagvermogen van 200 kg is dit product ontworpen om veeleisende ladingen met gemak aan te kunnen. Of het nu gaat om zwaar gereedschap, bouwmateriaal of andere zware voorwerpen, met dit hoge draagvermogen kunt u uw taken efficiënt en betrouwbaar uitvoeren.

Product Image 3

Veelzijdig in gebruik
Dankzij het hoge draagvermogen is ons transportwiel ideaal voor een verscheidenheid aan andere transportmiddelen, waaronder tuinkarren, steekwagens, steekwagens en vergelijkbare transportmiddelen. Het extreem sterke wiel kan daarom op verschillende manieren worden gebruikt. In de tuin, op de bouwplaats of op de weg - ervaar het comfort van gemakkelijk duwen!

Product Image 4

Vervoer zware ladingen gemakkelijk
Met dit kruiwagenwiel wordt het vervoeren van zware ladingen kinderspel. Zijn soepele loop en moeiteloze rit maken het verplaatsen van gewicht gemakkelijk. Het geprofileerde profiel zorgt voor een betere controle, zelfs op moeilijke ondergronden. Dit perfect wendbare wiel biedt de ideale combinatie van comfort en controle voor een breed scala aan toepassingen.

Product Image 5

Lekvrij dankzij massief rubber
Dit massief rubberen wiel zonder lucht biedt een lekbestendige oplossing en is gemakkelijk bestand tegen spijkers, gebroken glas, doornen, gruis en andere scherpe voorwerpen. Dankzij deze eigenschappen blijft je werk ononderbroken en soepel en kun je vertrouwen op betrouwbare prestaties zonder je zorgen te maken over plotselinge lekke banden.

Product Image 6

Extra breed
Het extra brede wiel is speciaal ontworpen voor maximale stabiliteit en minimale kans op omvallen. Met zijn royale breedte biedt het een stevige basis die het werken met de kruiwagen veiliger maakt. Of het nu gaat om zware ladingen of oneffen terrein, dit wiel zorgt voor moeiteloos en probleemloos transport.

SKU
4252023115957
Gewicht
2,610.00 kgs
Kleur
Geel/Rood
Diameter as
ca. 15,5 mm
Brand
Arebos
Dimensies
39 x 9 cm
Naaflengte
ca. 100 mm
Materiaal Banden
Massief rubber, hard PU-schuim
Modelnaam
AR-HE-SYR
Aantal Pakketten
1
Bandendiameter
39 cm
Totale lengte incl. schroef
ca. 136 mm
Breedte
9 cm
Productfamilie
Wheelbarrow wheel
Het te downloaden document kan niet worden gevonden.
Would you like to be informed about new opportunities and campaigns at arebos.ch?